Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eντυπωσιακά γκραφίτι στους τοίχους νηπιαγωγείου!

Ο Okuda San Miguel επέλεξε να δώσει ζωή στους μονόχρωμους τοίχους ενός νηπιαγωγείου στην Ιταλία… Έντονα γεωμετρικά σχήματα και πολύχρωμα σύμβολα της τοπικής κουλτούρας σχεδιάστηκαν με μαεστρία στους τοίχους και ομόρφυναν τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου.
perierga.gr - Εντυπωσιακά γκράφιτι σε τοίχους νηπιαγωγείου
“Τα παιδιά αρέσκνται στα έντονα χρώματα και στα σχήματα που αφορούν στη φύση αλλά και στον κόσμο γύρω μας. Μερικές φορές αυτή η μονοτονία που υπάρχει στα σχολεία κάνει τους μαθητές αδιάφορους και προς τη μάθηση, οπότ νομίζω πως λίγο χρώμα φέρνει ενέργεια και δυναμισμό τόσο μέσα μας όσο και στο χώρο που περνάμε τόσες πολλές ώρες της ημέρας για να μορφωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι”, λέει ο καλλιτέχνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου