Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενα πολύ εύκολο φωτιστικό για το σπίτι σας!

Aυτό το φωτιστικό είναι τόσο εύκολο να το φτάξετε και πραγματικά πολύ όμορφο σαν αποτέλεσμα!



Πρώτα χρησιμοποιήστε ένα τεράστιο μπαλόνι.

Στη συνέχεια θα συγκεντρώσετε όλα τα παλιά σας σεμεδάκια, Βελονάκι δαντέλες ή μικρά τραπεζομάντιλα.

Βάψτε τώρα αυτά με μπόλικη δόση κόλλας ταπετσαρίας έτσι ώστε να είναι μούσκεμα.

Κρεμάστε το μπαλόνι και τοποθετήστε πάνω του την εμποτισμένη με κόλλα δαντέλα. Θα πρέπει να επικαλύπτει το ένα το άλλο εντελώς, έτσι ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους και να συνδεθούν.
Εγώ πάντα προσθέτω και επιπλέον κόλλα όταν ήδη έχω τοποθετήσει την δαντέλα πάνω στο μπαλόνι.
Ακριβώς για να είμαι σίγουρη!
Στη συνέχεια, περιμένετε για λίγο. Ίσως να χρειαστεί και μια ολόκληρη νύχτα.

Τέλος σκάστε το μπαλόνι όταν στεγνώσει η κόλλα. Φροντίστε τώρα για την τοποθέτηση ενός ωραίου καλωδίου καθώς και για την τοποθέτηση του λαμπτήρα.
Έτοιμο το νέο σας φωτιστικό!

Ενημέρωση:
Μερικοί από εσάς ρωτήσατε πώς θα τοποθετήσετε τον λαμπτήρα σας. Χρειάζεστε μεγάλη λάμπα αρχικά.  Απλά κόψτε ένα μικρό κομμάτι από την κορυφή και είστε έτοιμοι.
Αργότερα, μπορείτε να ράψετε το μέρος που κόψατε τόσο όμορφα που δεν θα το προσέξει κανείς αυτό. Έπειτα συνδέστε το με το καλώδιο.
Κάποιος ρώτησε επίσης κατά πόσο ασφαλής μπορεί να είναι η κατασκευή αυτή λόγω θερμότητας της λάμπας. Λοιπόν, νομίζω πως αν κάνετε την μπάλα αρκετά μεγάλη χωρίς η λάμπα να βρίσκεται κοντά δεν έχετε να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.
Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια λάμπα LED ή μια λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς είναι κρύα και δεν θα μπορεί να επηρεάσει καθόλου την κόλλα.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου