Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Shea butter: Το «θαυματουργό» βούτυρο που θρέφει τα μαλλιά σε λίγα μόνο λεπτά!

Happy young woman applying hair mask in bathroom

Ο καρπός που χρειάζεται 50 ολόκληρα χρόνια για να ωριμάσει θρέφει τα μαλλιά μας σε λίγα μόλις λεπτά!

Ένα μυστικό της φύσης ήταν καλά κρυμμένο επί σειρά ετών βαθιά στην καρδιά των τροπικών περιοχών της Αφρικής. Πρόκειται για το δέντρο Shea Karite που από τους καρπούς του παράγεται το «θαυματουργό» βούτυρο shea butter. Ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη, βιταμίνες Α,Ε, και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για να ενυδατωθούν και να προστατευθούν από τις φθορές τα μαλλιά μας.

Ο Mike Sabag, εμπνευστής και δημιουργός του «Morrocan oil», ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε και «έκλεισε» όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες σε ένα μπουκάλι. Μετά το argan oil που ήταν το βασικό συστατικό του «πρώτου του παιδιού», δημιούργησε το Saryna Key βασισμένο στον αφρικανικό καρπό shea από τον οποίο παράγεται το «ευεργετικό» βούτυρο. Η γνωριμία του με τη Saryna Commodore, πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, ήταν το έναυσμα για έρευνα και δημιουργία. Μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά».
Η σειρά Damage Repair βρίσκεται ήδη στα ράφια των κομμωτηρίων από την Ελληνική εταιρεία Hair Pro που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων κομμωτικής. Η σειρά Damage Repair διαθέτει 6 προϊόντα και στοχεύει στην επαναφορά της ζωντάνιας των χημικώς επεξεργασμένων, καμένων και ξηρών μαλλιών.
Damage_Shea_Butter_300_ml
PURE AFRICAN SHEA BUTTER
Το Damage Repair Shea Butter είναι μια μάσκα μαλλιών που αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων της Saryna Key. Σχεδιασμένη ειδικά για την περιποίηση, αποκατάσταση και επανόρθωση της τρίχας, η φυσική κερατίνη που περιέχει, βοηθά στη δημιουργία απαλών και λαμπερών μαλλιών, ενώ τα αμινοξέα αναπτύσσουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες για την αποκατάσταση και αναπλήρωση των ξηρών, φθαρμένων μαλλιών. Ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι.
oil_50_ml_Damage_fr
PURE AFRICAN SHEA OIL
Το Damage Repair Treatment Oil φτιάχνεται από shea butter, τη βασική πηγή φυσικής κερατίνης χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει την τρίχα. Εφαρμόζεται σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και διεισδύει στη τρίχα, από τη ρίζα έως την άκρη για να την «θεραπεύσει» προκειμένου να είναι απαλά, λαμπερά και σωστά ενυδατωμένα τα μαλλιά μας. Ιδανικό και για το καλοκαίρι που τα μαλλιά μας έχουν αυξημένες ανάγκες.
Damage_shampoo_300_ml
PURE AFRICAN SHEA SHAMPOO
Το Damage Repair Treatment Shampoo περιέχει shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης. Περιέχει επίσης βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού που μαλακώνουν τα μαλλιά. Αυτή η φόρμουλα είναι εμποτισμένη με την προβιταμίνη Β5 για αναζωογόνηση των μαλλιών, μια ενεργή πρωτεΐνη για βελτίωση της υφής και αμινοξέα για πρόσθετη δύναμη.
Condisioner_300_ml_Dam
PURE AFRICAN SHEA CONDITIONER
Το Damage Repair Treatment Conditioner περιέχει shea butter, πρωτεΐνες βαμβακιού και πρωτεΐνες μεταξιού που βοηθούν για να μαλακώσουν τα μαλλιά. Αυτό το προϊόν δημιουργεί μια προστατευτική επίστρωση που επιδιορθώνει την ψαλίδα. Αυτή η φόρμουλα εμπεριέχει προβιταμίνη Β5, ώστε να αναζωογονεί τα μαλλιά και να βελτιώνει την υφή, ενώ τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται για πρόσθετη δύναμη.
Damage_Gloss_spray
PURE AFRICAN SHEA OIL – GLOSS SPRAY
Το Damage Repair Gloss Spray είναι ένα μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιείται ως θεραπεία για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Αυτό το προϊόν περιέχει εκτός από shea butter, βιταμίνες, αμινοξέα, κερατίνη και πρωτεΐνες που προστατεύουν τα μαλλιά, διατηρώντας τα καλά ενυδατωμένα. Τα φίλτρα UV χρησιμοποιούνται για να προστατεύουν τα μαλλιά από τον ήλιο και τις κλιματικές φθορές. Το Damage Repair Gloss Spray είναι μια ελαφριά φόρμουλα για ενίσχυση της λάμψης. Εφαρμόστε το spray ομοιόμορφα σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και φορμάρετε όπως επιθυμείτε.
Damage_leave_in_moisterize_300_ml_new
PURE AFRICAN SHEA CREAM – LEAVE IN
Η Damage Repair Cream είναι φτιαγμένη από shea butter, φυσική κερατίνη, μαλακτικά και μετάξι. Λειαίνει τα μαλλιά, προστατεύοντας τα από τις φθορές του κλίματος και των βαφών. Εφαρμόστε την κρέμα σε καθαρά, στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά, απλώστε παντού ομοιόμορφα και φορμάρετε όπως επιθυμείτε.
* Τα μπουκάλια των προϊόντων είναι 100% ανακυκλώσιμα και τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Πηγή 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου