Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου αναστατώνει με τις πόζες της (ΦΩΤΟ)

Η Chelsea Pezzola είναι επαγγελματίας παίκτρια γκολφ. Η ξανθιά καλλονή κάνει κάνει όλα τα βλέμματα να γυρνούν σε εκείνη, κάνοντας της GWAGs (τα κορίτσια των παικτών του γκολφ)... «σκόνη».

Η 23χρονη έχει γνωστή τόσο από τις επιδόσεις στο γκολφ όσο και από τις καυτές τις selfies αλλά και την αναφορά του Playboy σε αυτή.
Κέρδισε τον πρώτο της τίτλο ως πιο πολύτιμη παίκτρια το 20016 σε περιφερειακό πρωτάθλημα γκολφ, όταν και ήταν μόλις 14. Σπούδασε Business of Sport στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής της έπαιζε για τους Michigan Wolverines.
Μετά την αποφοίτησή της, άρχισε να παίρνει το αγαπημένο της σπορ πιο σοβαρά, παίζοντας με κορυφαίους αθλητές για να βελτιωθεί. Οπως σημειώνει η σελίδα της στο LinkeIn αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τον Greg Harden, διευθυντή αθλητικής συμβουλευτικής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, ο οποίος είναι γνωστός και ως ένας από τους πιο σπουδαίους ψυχολόγους και προγυμναστής ψυχικής δύναμης.






Η νεαρή αθλήτρια πέρα από το μπαστούνι του γκολφ, ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά και τα social media, με τις φωτογραφίες της να κατακλύζουν το Instagram. Ποζάροντας στο κρεβάτι της είτε στην άκρη της πισίνας με το μπικίνι της, η Chelsea αναστατώνει με τις καμπύλες της.
Μια ματιά της στο Instagram της θα σας πείσει πως η 23χρονη, πέρα από καλή παίκτρια του γκολφ, είναι ίσως και μία από τις πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου.








πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου