Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Diy or Buy? Παιδική κρεμάστρα με ζωάκια

DIY_PaidikiKremastra (5) 
Το DIY τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Παλιά θυμάμαι όταν κάποιος «έφτιαχνε» κάτι με τα χεράκια του, όσο όμορφο και εάν ήταν τον κοιτάγαμε λίγο περίεργα. Μα καλά γιατί να ταλαιπωριέσαι καλέ, πήγε να το αγοράσεις από το τάδε κατάστημα. Ήταν το Lifestyle διαφορετικό, προσωπικά δεν είχα χρόνο ούτε για να σκεφτώ να κάνω κάτι όμορφο για το σπίτι, μόνη μου. Ευτυχώς ήρθαν νέες εποχές και έχουμε αρχίσει να εξασκούμε την δημιουργικότητα μας, είναι λίγο λυτρωτικό κάποιες φορές, δεν συμφωνείτε; Και ειδικά όταν φτιάχνεις κάτι για το παιδικό δωμάτιο αισθάνεσαι χίλιες φορές καλύτερα. Ας δούμε λοιπόν το σημερινό DIY.

Το συγκεκριμένο project το έχω στο μυαλό μου μήνες τώρα, εχθές λοιπόν χάζευα το κατάλογο του zara home, και έπεσε το μάτι μου σε μια όμορφη κρεμάστρα για το παιδικό δωμάτιο με ζωάκια. Ώπα είπα, αυτό ήθελα να το φτιάξω καλέ …… πότε προλάβατε? Έτσι τέθηκε το ερώτημα diy or buy? Η αλήθεια είναι ότι το κόστος πάνω κάτω στα ίδια έρχεται, οπότε η τελική απόφαση θα είναι δική σας.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μια σανίδα διαστάσεων περίπου 35Χ10, αυτό το κανονίζεται εσείς, 2 γατζάκια για να κρεμάσουμε την κρεμάστρα στον τοίχο, 4 πλαστικά ζωάκια της προτίμησης σας, κοπίδι, κόλλα και μπογιά επίσης στο χρώμα που θέλετε. Τα πράγματα είναι απλά κόβουμε τα ζωάκια, τα βάφουμε και μόλις στεγνώσουν τα κολλάμε με κόλλα στην σανίδα και έτοιμο !!!
DIY_PaidikiKremastra (1) DIY_PaidikiKremastra (2) DIY_PaidikiKremastra (3)
Η πράσινη, είναι η κρεμάστρα που είδα εχθές στο κατάλογο του zara home. Νομίζω ότι και τα δυο είναι πολύ χαριτωμένα, η μήπως όχι. Το diy σου δίνει τις εναλλακτικές σου βρε παιδί μου. Το χρώμα, η διάσταση τα ζωάκια εμείς τα βάλαμε με το πρόσωπο, μπορείς να κάνεις ότι θες. ‘Ετσι και η πρόταση της Δήμητρας από το decorasylum που δεν θα μπορούσα να την ξεχάσω ποτέ μα ποτέ, με τα ζωάκια μαγνητάκια. Περάστε παρακαλώ μια βόλτα από το σπιτάκι της να δείτε την πρόταση της, η οποία βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στα μαγνητάκια αλλά όπως πάντα μας τρελαίνει με τις όμορφες diy ιδέες της για όλο το σπίτι. Αλήθεια, εσείς πιο θα επιλέγατε για το δικό σας παιδικό δωμάτιο?
7514517500_2_1_1