Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από τον Ζιντάν στον Πογκμπά: 15 χρόνια ποδοσφαιρικής τρέλας

Από τον Ζιντάν στον Πογκμπά: 15 χρόνια ποδοσφαιρικής τρέλας
Όταν πριν 15 χρονιά το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν κοσμούσε την κορυφή της λίστας με τις ακριβότερες μεταγραφές όλων των εποχών, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το ντόμινο που θα γινόταν τα επόμενα χρόνια. Εδώ και μερικές ώρες το όνομα του Πολ Πογκμπά βρίσκεται ψηλότερα από όλα τα άλλα, μετά την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους έναντι 105 εκατ. ευρώ. Έτσι, το ρεκόρ των 101 εκατ. ευρώ που είχε δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ άντεξε μόλις 3 χρόνια. Από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση και αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου από το 2009 που πήγε στην «βασίλισσα», μέχρι και το 2013 όταν στην ομάδα έφτασε ο 27χρονος Ουαλός.

perierga.gr - Οι 20 ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου!
perierga.gr - Οι 20 ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου!
Σε αυτό το κλειστό κλαμπ εντάχθηκε φέτος και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που μετακόμισε στους «μπιανκονέρι» για 90 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Χουλκ που πήρε τον δρόμο του μεταξιού (Κίνα) για 56 εκατ. ευρώ, μπήκε για δεύτερη φορά σε αυτό το γκρουπ, αφού η μεταγραφή του στην Ζενίτ από την Πόρτο (55 εκατ. ευρώ) είναι στην 20η θέση. Με την προσθήκη του 23χρονου μέσου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται η ομάδα που σπάει το σερί ρεκόρ μεταγραφών που κατείχε η Ρεάλ Μαδρίτης από το 2000 και μετά (Φίγκο από Μπαρτσελόνα το 2000, Ζιντάν από Γιουβέντους το 2001, Κακά από Μίλαν το 2009, Κριστιάνο Ρονάλντο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009 και Γκάρεθ Μπέιλ από Τότεναμ το 2013). Επίσης, η ισπανική ομάδα είναι και αυτή που το όνομα της βρίσκεται περισσότερες φορές στην λίστα με τις 20 ακριβότερες μεταγραφές (6).
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου