Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Google σε πληρώνει 20$ την ώρα για να μην κάνεις τίποτα!

Η Google σε πληρώνει 20$ την ώρα για να μην κάνεις τίποτα!
Είχαμε την NASA που προσέφερε αρκετά χρήματα για να είσαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και τώρα σειρά έχει η Google η οποία δίνει 20$ την ώρα, σε όποιον δεχθεί να συνεργαστεί μαζί της για να μην κάνει στην ουσία απολύτως τίποτα!

Ως γνωστόν, όλες οι τεχνολογικές επιχειρήσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν πιο ασφαλή αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, στα οποία δεν θα χρειάζεται σχεδόν καθόλου η συμμετοχή του οδηγού, σαν το Tesla S για παράδειγμα.
Και που κολλάει τώρα εδώ η συγκεκριμένη εταιρεία; Απ’ ότι φαίνεται, χρειάζεται βοήθεια με το αυτοκίνητο της Google, ώστε να βεβαιωθεί πως είναι απόλυτα ασφαλές!

Για ποιο λόγο δίνει η Google 20$ την ώρα σε όποιον συνεργαστεί μαζί της;

autokinoumena autokinita aggouria.net
Όλα ξεκίνησαν στην Αριζόνα, όπου πλήρωνε όποιον ήταν πρόθυμος απλά και μόνο να μπει σε ένα από τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα της και να πάει μια βόλτα. Σίγουρα στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης αρχίζεις να απορείς για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο, μιας και είναι η πιο εύκολη «δουλειά» του κόσμου και ο πιο εύκολος τρόπος για να βγάλεις μερικά χρήματα.
Η εταιρεία όμως πιστεύει πως η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, μιας και το αυτοκίνητο μπορεί να πατήσει κάποιον άνθρωπο  ή να ξεφύγει από την πορεία του και να τρακάρει με κάποιο άλλο αυτοκίνητο ή ακόμη και με κάποιο κτίριο, καθώς είναι μια beta έκδοση.
autokinito google
Υπάρχουν βέβαια και κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις για τα άτομα που θα προσλάβουν. Οι υποψήφιοι οδηγοί λοιπόν, θα πρέπει να έχουν πάνω απ’ όλα καθαρό μητρώο οδήγησης. Επίσης, θα πρέπει να μπορούν να πληκτρολογήσουν 40 λέξεις το λεπτό, αλλά και να υποστηρίξουν την εξέγερση του ρομπότ, η οποία είναι βέβαιο ότι θα συμβεί τελικά.

Οι οδηγοί που θα προσληφθούν τελικά θα εργάζονται σε ζευγάρια, μιας και θέλουν έναν να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και ακόμη έναν στην θέση του συνοδηγού, για να κρατάει σημειώσεις σχετικά με την εμπειρία τους.
Ο σκοπός της Google είναι να γνωρίζει το πως χειρίζονται τα αυτοκίνητα της κάθε κατάσταση της κυκλοφορίας. Τι πιο εύκολο λοιπόν από το να σε πηγαίνουν βόλτα και να πληρώνεσαι. Εσύ θα συμμετείχες σε κάτι τέτοιο;

πηγήeukoli douleia google

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου