Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To φιλοδώρημα των 500 δολαρίων που έγινε viral

To φιλοδώρημα των 500 δολαρίων που έγινε viral
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μέσα από τα social media η ιστορία ενός 32χρονου σερβιτόρου από τις ΗΠΑ ο οποίος προχώρησε σε μια πράξη καλοσύνης και αγάπης και πήρε ως αντάλλαγμα 500 δολάρια και… την ευγνωμοσύνη δύο γυναικών! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κέισι Σίμονς, ο οποίος εργάζεται σε ένα εστιατόριο Applebee’s στο Ντάλας, βοήθησε μια ηλικιωμένη κυρία σε ένα σουπερμάρκετ.

Η ιστορία ενός 32χρονου σερβιτόρου από τις ΗΠΑ ο οποίος προχώρησε σε μια πράξη καλοσύνης και αγάπης και πήρε ως αντάλλαγμα 500 δολάρια και... την ευγνωμοσύνη δύο γυναικών

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μέσα από τα social media η ιστορία ενός 32χρονου σερβιτόρου από τις ΗΠΑ ο οποίος προχώρησε σε μια πράξη καλοσύνης και αγάπης και πήρε ως αντάλλαγμα 500 δολάρια και... την ευγνωμοσύνη δύο γυναικών!

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα όταν ο Κέισι Σίμονς, ο οποίος εργάζεται σε ένα εστιατόριο Applebee's στο Ντάλας, βοήθησε μια ηλικιωμένη κυρία σε ένα σουπερμάρκετ.

Η γυναίκα έδειχνε απελπισμένη και ο 32χρονος την πλησίασε για να την ρωτήσει αν μπορεί να κάνει κάτι για εκείνη. Αν και η ηλικιωμένη δεν αποκάλυψε στον Σίμονς την αιτία που την έκανε να είναι λυπημένη, ωστόσο, η συζήτηση που είχε μαζί του τόνωσε το ηθικό της και την έκανε να χαμογελάσει, ενώ ο σερβιτόρος προσφέρθηκε να πληρώσει και τα ψώνια της, δίνοντας συνολικά 17 δολάρια.

Την επόμενη ημέρα ο 32χρονος επέστρεψε στη δουλειά του έμεινε άναυδος όταν μια γυναίκα του άφησε φιλοδώρημα 500 δολαρίων, παρά το γεγονός ότι είχε κάνει λογαριασμό μόλις 37 σεντς -αφού είχε πάρει το πιο φθηνό ποτό στο μενού των Applebee's: αρωματισμένο νερό!

Όμως, η γυναίκα είχε αφήσει ένα μήνυμα για τον σερβιτόρο, πάνω σε μια χαρτοπετσέτα με το οποίο του εξηγούσε τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει το μεγάλο αυτό φιλοδώρημα.

Η γυναίκα του αποκάλυψε ότι ήταν η κόρη της ηλικιωμένης που είχε βοηθήσει την προηγούμενη ημέρα και έγραφε ότι η μητέρα της ήταν στεναχωρημένη διότι σαν εκείνη την ημέρα πριν από τρία χρόνια ακριβώς, είχε χάσει τον σύζυγό της.

«Σε μια από τις πιο καταθλιπτικές ήμερες της χρονιάς... εσύ έκανες όμορφη την ημέρα της μητέρας μου... επέμενες να πληρώσεις και της είπες ότι ήταν μια όμορφη γυναίκα. Δεν την έχω δει να χαμογελά τόσο πολύ από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δεν χρειαζόταν την βοήθειά σου, αλλά εσύ έφτιαξες την χρονιά της...».

Το μήνυμα της γυναίκας για τον Σίμονς


Αυτό ήταν το μήνυμα που είχε γράψει η γυναίκα πάνω στη χαρτοπετσέτα, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ του Τέξας ο σερβιτόρος, η ιστορία του οποίου έχει γίνει πλέον viral στο Διαδίκτυο.

To tweet του CNN για το φιλοδώρημα των 500 δολαρίων

Η γυναίκα έδειχνε απελπισμένη και ο 32χρονος την πλησίασε για να την ρωτήσει αν μπορεί να κάνει κάτι για εκείνη. Αν και η ηλικιωμένη δεν αποκάλυψε στον Σίμονς την αιτία που την έκανε να είναι λυπημένη, ωστόσο, η συζήτηση που είχε μαζί του τόνωσε το ηθικό της και την έκανε να χαμογελάσει, ενώ ο σερβιτόρος προσφέρθηκε να πληρώσει και τα ψώνια της, δίνοντας συνολικά 17 δολάρια.
Την επόμενη ημέρα ο 32χρονος επέστρεψε στη δουλειά του έμεινε άναυδος όταν μια γυναίκα του άφησε φιλοδώρημα 500 δολαρίων, παρά το γεγονός ότι είχε κάνει λογαριασμό μόλις 37 σεντς -αφού είχε πάρει το πιο φθηνό ποτό στο μενού των Applebee’s: αρωματισμένο νερό! Όμως, η γυναίκα είχε αφήσει ένα μήνυμα για τον σερβιτόρο, πάνω σε μια χαρτοπετσέτα με το οποίο του εξηγούσε τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει το μεγάλο αυτό φιλοδώρημα.
Η γυναίκα του αποκάλυψε ότι ήταν η κόρη της ηλικιωμένης που είχε βοηθήσει την προηγούμενη ημέρα και έγραφε ότι η μητέρα της ήταν στεναχωρημένη διότι σαν εκείνη την ημέρα πριν από τρία χρόνια ακριβώς, είχε χάσει τον σύζυγό της. «Σε μια από τις πιο καταθλιπτικές ήμερες της χρονιάς… εσύ έκανες όμορφη την ημέρα της μητέρας μου… επέμενες να πληρώσεις και της είπες ότι ήταν μια όμορφη γυναίκα. Δεν την έχω δει να χαμογελά τόσο πολύ από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δεν χρειαζόταν την βοήθειά σου, αλλά εσύ έφτιαξες την χρονιά της…».
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου