Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Ακριβότερο Σπίτι Βρίσκεται στην Κίνα

Το Ακριβότερο Σπίτι Βρίσκεται στην Κίνα
Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να αγοράσετε μια έπαυλη τεραστίων διαστάσεων, σε ένα ιδιωτικό νησί μέσα σε μια από τις μεγαλύτερες λίμνες και πιστεύετε ότι θα σας κόστιζε μια περιουσία, έχετε απόλυτο δίκιο.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η τεράστια έπαυλη με το όνομα «Taohuayua», η οποία είναι χτισμένη σε ιδιωτικό νησί της μεγαλύτερης λίμνης της Κίνας, την λίμνη Dushu. Το όνομα του ακριβότερου σπιτιού στην Κινα σημαίνει στα ελληνικά «Ουτοπία», ενώ αν δει κάποιος το παραμυθένιο τοπίο γύρω από αυτό, όπως και το εσωτερικό του θα καταλάβει γιατί όντως το όνομα της παραπέμπει σε έναν παράδεισο επί γης.
Ένα παραμυθένιο παλάτι στην λίμνη της Κίνας.
Ένα παραμυθένιο παλάτι στην λίμνη της Κίνας.
Χρειάστηκαν 3 ολόκληρα χρόνια για να χτιστεί σε μια έκταση 6,7 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Περιλαμβάνει 36 μπάνια και 36 υπνοδωμάτια, που όλα έχουν χτιστεί προς το νότο, έτσι ώστε να είναι διαμπερή και να έχουν άριστο φως και λάμψη. Πολύ εντυπωσιακό είναι, επίσης, το τεράστιο κελάρι με την μεγάλη ποικιλία κρασιών, το οποίο αναλογικά μπορεί να φιλοξενήσει τόση ποσότητα κρασιού όση θα χρειάζονταν για να ξεδιψάσουν τα άτομα που θα φιλοξενούσατε σε όλα τα υπνοδωμάτια της έπαυλης όλον τον χρόνο.
thehomeissue_(china)03
Δείτε το εντυπωσιακό κελάρι με κρασιά που περιλαμβάνει!

Άλλωστε, όταν ἐχετε τόσο διαθέσιμο χώρο γιατί να μην φιλοξενήσετε γνωστούς και φίλους πίνοντας όλοι μαζί ένα ποτήρι κρασί ή και παραπάνω αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα!
Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από κάθε δωμάτιο της έπαυλης!
Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από κάθε δωμάτιο της έπαυλης!
Με πισίνες δίπλα στην λίμνη, περίτεχνα μονοπάτια, ένα ομιχλώδες σκηνικό που κάνει ακόμα πιο παραμυθένιο και ονειρικό το τοπίο και με μια θέα που κόβει πραγματικά την ανάσα, το σπίτι αυτό δεν έγινε διάσημο για κανέναν από τους παραπάνω λόγους, αλλά για την πανύψηλη τιμή πώλησής του σπάζοντας κάθε ρεκόρ.
Ακριβώς δίπλα στην λίμνη έχουν χτιστεί εντυπωσιακές πισίνες!
Ακριβώς δίπλα στην λίμνη έχουν χτιστεί εντυπωσιακές πισίνες!
Όλοι το χαρακτήρισαν δικαίως ως το ακριβότερο σπίτι, αφού η τιμή του έφτασε και ξεπέρασε τα 1 δισεκατομμύριο κινέζικα γουάν που αναλογούν στο ταπεινό ποσό των 140 εκατομμυρίων ευρώ.
Το σπίτι που έσπασε κάθε ρεκόρ με την τιμή πώλησής του!
Το σπίτι που έσπασε κάθε ρεκόρ με την τιμή πώλησής του!
Αν σκέφτεστε ακόμα να το διεκδικήσετε και να το αγοράσετε σε αυτήν την τιμή να ξέρετε ότι εκτός από τους καταπράσινους κήπους, τις πισίνες και τις λίμνες με τα γεφυράκια, το χλιδάτο και υπερπολυτελές εσωτερικό του με τα μοντέρνα και πανάκριβα έπιπλα, τα χειροποίητα, εντυπωσιακά χαλιά και τους θαυμαστούς πολυελαίους υπόσχεται να σας προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, ηρεμίας και απόλαυσης, αφού θα νιώθετε πραγματικά σαν να ζείτε μια παραμυθένια ζωή, στο δικό σας παλάτι στην μακρινή Κινα.
Η διακόσμηση στο εσωτερικό του το κάνει να μοιάζει ακόμα πιο πολυτελές.
Η διακόσμηση στο εσωτερικό του το κάνει να μοιάζει ακόμα πιο πολυτελές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου