Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΙΛΦΕΪΓ !!!!

http://www.sokolatomania.gr/wp-content/uploads/2014/01/1525724_601159193288790_1654886094_n.jpg
Υλικά:
Για την κρέμα:
1 λίτρο γάλα + 1 φλυτζ.καφέ εβαπορέ
1 ποτήρι ζάχαρη 
2 κρόκους αυγών 
2 βανίλιες
5-6 κουτάλια σούπας corn flour 
1,5 κουτάλι σούπας αλεύρι

Για την σαντιγύ: 
1 morfat
1 ζαχαρούχο γάλα 

Εκτέλεση:

 Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί και ανακατεύουμε σε ενα σκεύος αλεύρι και ζάχαρη. Πριν βράσει βγάζουμε λίγο γάλα χλιαρό προς κρύο σε ενα σκεύος και ρίχνουμε τους κρόκους μέσα. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα με το αυγό στο αλεύρι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και  ένα φλυτζάνι του καφέ γάλα εβαπορέ όχι καυτό  μέχρι να μπορεί να δουλευτεί στο χέρι το μείγμα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλο αυτό στο γάλα που έχει βράσει ανακατεύοντας συνέχεια με αναδευτήρα για να μην κόψει το αυγό αλλα ούτε να κολλήσει η κρέμα. Η κρέμα σιγά σιγά θα πήξει (θέλει κανά 3-4 λεπτά ανακάτεμα συνέχεια) αλλά δεν θα στέκετε. Ρίχνουμε και το corn flour και τη βανίλια και αφού ανακατέψουμε την αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε στο ψυγείο κανα 2 ωρο.
Χτυπάμε την morfat με το ζαχαρούχο γάλα και έχουμε έτοιμη και την σαντιγύ μας ή μια παραλλαγή της με 1/2 λίτρο κρέμα γάλακτος 35% και 100γρ ζάχαρη άχνη
Στρώνουμε σε  ένα πυρίμαχο σκεύος ή ότι άλλο προτιμούμε τα μπισκότα σαβαγιάρ και από πάνω βάζουμε την μισή δόση της κρέμας επαναλαμβάνουμε το ίδιο άλλη μια φορά και στο τέλος βάζουμε την σαντιγύ.Από πάνω βάζουμε τριμμένα μπισκότα σαβαγιάρ και άχνη !!καλή σας επιτυχία!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου