Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Πρωταγωνιστή του Grey's Anatomy Έχει το πιο Όμορφο Σπίτι!

Ο Πρωταγωνιστή του Grey's Anatomy Έχει το πιο Όμορφο Σπίτι!
Ο γοητευτικός Patrick Dempsey (ο Dr. McDreamy του Grey's Anatomy) έχει μια υπέροχη οικογένεια σε ένα υπέροχο σπίτι στο Μαλιμπού, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα-θρύλο Frank Gehry. Εκείνος και η σύζυγός του, Jillian, αφού πέρασαν μια μικρή κρίση στο γάμο τους, αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.



Το σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από πράσινο.
Το σπίτι που μένανε είναι μια εξαιρετική αρχιτεκτονική δημιουργία του Frank Gehry. To σπίτι αρχικά ήταν μια αρχιτεκτονική επανάσταση της εποχής και δημιουργήθηκε για τον καλλιτέχνη Ron Davis. Αρκετά χρόνια αργότερα, όταν ο ηθοποιός Patrick Dempsey αγόρασε αυτή τη βίλα, το αναδιαμόρφωσε ώστε να γίνει ένα πιο ζεστό και οικογενειακό σπίτι. Εκεί μένει με την πανέμορφη σύζυγό του Jillian, η οποία είναι make-up artist και σχεδιάστρια κοσμημάτων, και τα τρία τους παιδιά, την 13χρονη Talula και τους 8χρονους δίδυμους γιους του, Darby και Sullivan.
Η όμορφη βίλα έχει ορνιθοτροφείο και αρκετά ζώα
Η όμορφη βίλα έχει αρκετά ζώα, μέχρι και κοτέτσι!
Ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας σε συνέντευξή του τόνισε: «Ψάχναμε για ένα σπίτι με έκταση γύρω από αυτό και αρχιτεκτονική σημασία. Η απλότητα αυτής της βίλας με κέρδισε και το εσωτερικό μου δημιουργούσε ηρεμία. Όπου και να κοιτούσα έβλεπα κάτι που με ευχαριστούσε οπτικά».
Η έκταση γύρω από το σπίτι ήταν μεγάλη αλλά απεριποίητη. Ο ηθοποιός προσέλαβε μια ομάδα και αναδιαμόρφωσαν το μέρος βάζοντας ελιές, κήπους, συντριβάνια και πανέμορφα φυτά. Γύρω από τους κήπους χτίστηκαν τοίχοι από ανακυκλωμένο σκυρόδεμα ώστε να προστατευτεί η οικογένεια από τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα.
Η πρώην γυναίκα του ηθοποιού ταΐζει τα γαϊδουράκια
Η γυναίκα του ηθοποιού ταΐζει τα γαϊδουράκια.
Ο ηθοποιός μετέτρεψε το σπίτι σε οικογενειακή ζώνη, πρόσθεσε γήπεδα ποδοσφαίρου για τους γιους του, γκαζόν, μια υπαίθρια κουζίνα με φούρνο για πίτσες και άλλα εδέσματα, και μια άνετη τραπεζαρία για να κάθονται όλοι μαζί τις όμορφες μέρες - που στην Καλιφόρνια είναι πολλές. Ο Dr. McDreamy έφτιαξε ένα αγρόκτημα με κοτόπουλα, γαϊδουράκια, κουνέλια, κατσίκες και γουρούνια. Τα τρία τους σκυλιά έμεναν μαζί τους στο σπίτι ενώ η γυναίκα του ασχολούνταν πολύ με την οργανική κηπουρική.
Για να δώσει ζεστασιά στον χώρο ο ηθοποιός συνεργάστηκε με την Estee Stanley, η οποία τον βοήθησε να διακοσμήσει και το προηγούμενο σπίτι του. H Estee έκανε πολύ καλή δουλειά και χρησιμοποίησε πολλά vintage και custom-made έπιπλα για να δημιουργήσει όμορφους χώρους.
Η κόρη του ηθοποιού μας δείχνει μια ζεστή πίτσα που μόλις βγήκε από τον υπαίθριο φούρνο του σπιτιού
Η κόρη του ηθοποιού μας δείχνει μια ζεστή πίτσα που μόλις βγήκε από τον υπαίθριο φούρνο του σπιτιού.
Ο ίδιος ο ηθοποιός τονίζει για τη δουλειά της Estee: «Η δουλειά της Estee βγάζει ένα θηλυκό vibe που καταφέρνει να νικάει την πιο σκληρή και 'μυώδη' μορφή της αρχιτεκτονικής του σπιτιού. Έφτιαξε χώρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες μας με αντίκες που αγαπάμε να συλλέγουμε». Ο Patrick και η σύζυγός του λατρεύουν την τέχνη και έτσι το σπίτι ήταν γεμάτο με έργα των Robert Irwin, John McCracken, και DeWain μαζί με κομμάτια από τον Ed Ruscha, φωτογραφίες του 1960 από τον Melvin Sokolsky και ένα επιβλητικό γκράφιτι στο σαλόνι από τον σύγχρονο καλλιτέχνη Retna.
Προχωρώντας λίγο στο εσωτερικό του σπιτιού συναντάμε έναν vintage καναπέ και όμορφα φυτά
Προχωρώντας λίγο στο εσωτερικό του σπιτιού συναντάμε έναν vintage καναπέ και όμορφα φυτά.
Είσοδος σπιτιού Στην είσοδο του σπιτιού έχει τοποθετηθεί ένα εκπληκτικό έργο του Robert Irwin, γεμάτο με ιδιαίτερους φωτισμούς που κάνει την είσοδο μίνιμαλ και λαμπερή. Στη συνέχεια και με το που περάσουμε την πόρτα, βλέπουμε ένα vintage καναπέ του Jacques Adnet από το Blackman Cruz. Ένα εντυπωσιακό χαλί και δύο μεγάλα φυτά ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου.
Η είσοδος του σπιτιού είναι επιβλητική αλλά με διακριτική διακόσμηση
Η είσοδος του σπιτιού είναι επιβλητική αλλά με διακριτική διακόσμηση.
Σαλόνι Στο σαλόνι της βίλας υπάρχουν όμορφες και άνετες chaise-longues για χαλάρωση και ξεκούραση, ένα υπέροχο γλυπτό που έχει φτιάξει η σύζυγος του ηθοποιού, Jillian, ένας φανταστικός καθρέφτης αντίκα και μια άνετη πολυθρόνα που σχεδίασε ο Richard Shapiro. Η διακόσμηση κινείται σε γήινους τόνους ενώ οι 2 πράσινες πολυθρόνες-ξαπλώστρες δίνουν την κατάλληλη ποσότητα χρώματος στον χώρο.
Ο χώρος είναι διακοσμημένος σε ουδέτερους και γήινους τόνους
Ο χώρος είναι διακοσμημένος σε ουδέτερους και γήινους τόνους.
Σε μια άλλη πλευρά του σαλονιού υπάρχουν 2 custom-made καναπέδες, ένας στην κάθε πλευρά του τζακιού. Στο σαλόνι υπάρχουν πολλά τραπεζάκια φτιαγμένα από τη μείξη διαφορετικών υλικών και όμορφα γλυπτά. Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε αυτόν τον χώρο είναι ο τεράστιος τοίχος που είναι γεμάτος με ξύλα και δίνει απίστευτη ζεστασιά σε αυτόν τον μεγάλο χώρο.
Όλος ο τοίχος του σαλονιού είναι γεμάτος με ξύλα
Όλος ο τοίχος του σαλονιού είναι γεμάτος με ξύλα.
Τραπεζαρία Για την τραπεζαρία του ο ηθοποιός ήθελε κάτι πιο προχωρημένο από το συνηθισμένο ψηλό τραπέζι με τις καρέκλες. Έτσι έβαλε ένα χαμηλό τραπέζι με έναν καναπέ και 4 χαμηλές πολυθρόνες. Η τραπεζαρία με αυτόν τον τρόπο δείχνει πιο οικεία και οικογενειακή. Το ξύλο χρησιμοποιείται έντονα σε πολλά σημεία του σπιτιού ενώ και στην τραπεζαρία έχει συνδυαστεί το ανοιχτόχρωμο ξύλο του τραπεζιού με το σκουρόχρωμο των πολυθρόνων. Πίσω από την τραπεζαρία υπάρχουν δύο διάσημες φωτογραφίες μόδας από τον Melvin Sokolsky.
Η τραπεζαρία αποτελείται από χαμηλό τραπέζι και όμορφες καρέκλες
Η τραπεζαρία αποτελείται από χαμηλό τραπέζι και διάφορες καρέκλες.
Κήπος Στον κήπο έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος θόλος και τραπεζαρία για υπαίθριο φαγητό και γύρω από αυτόν έχουν φτιαχτεί όμορφα συντριβάνια και έχουν φυτευτεί πολλά φυτά και δέντρα που δημιουργούν υπέροχη σκιά στον χώρο.
Στον κήπο υπάρχει αρκετός χώρος χαλάρωσης
Στον κήπο υπάρχει αρκετός χώρος για χαλάρωση.
Κουζίνα Η κουζίνα είναι σχετικά μικρή και όπως δηλώνει και η σύζυγος του ηθοποιού: «Η κουζίνα είναι αρκετά μικρή και από εκεί μπορείς να ακούσεις κάθε θόρυβο που γίνεται σε όλο το σπίτι». O χώρος διαθέτει άνετους πάγκους, μεταλλικές καρέκλες και έναν μεγάλο μαυροπίνακα όπου η οικογένεια σημειώνει διάφορα πράγματα.
Η κουζίνα είναι μικρή αλλά πολύ λειτουργική
Η κουζίνα είναι μικρή αλλά πολύ λειτουργική.
Στούντιο Καθώς το ζευγάρι λατρεύει την τέχνη, έχει δημιουργήσει ένα στούντιο όπου εκεί υπάρχει ένας υπέροχος καναπές με πολλά μαξιλάρια σε διάφορες αποχρώσεις. Απέναντι από τον καναπέ υπάρχει ένα δερμάτινο παγκάκι ενώ στο πάτωμα είναι στρωμένο ένα φανταστικό Μαροκινό χαλί.
Στο στούντιο επικρατεί όμορφη διακόσμηση και εδώ η οικογένεια έφτιαχνε τα όμορφα γλυπτά της
Στο στούντιο επικρατεί όμορφη διακόσμηση και εδώ η οικογένεια έφτιαχνε τα όμορφα γλυπτά της.
Γύρω-γύρω υπάρχουν πάγκοι γλυπτικής και όμορφα σκαμπό όπου κάθονταν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι της οικογένειας και να δημιουργούν όμορφα έργα. Πάνω στους πάγκους υπάρχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τη δημιουργία γλυπτών.
Ο πάγκος εργασίας
Ο πάγκος εργασίας έχει τα απαραίτητα εργαλεία γλυπτικής.
Κυρίως υπνοδωμάτιο Στο υπνοδωμάτιο του ηθοποιού υπάρχει ένα μεγάλο άνετο κρεβάτι με πολλά μαξιλαράκια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Οι αποχρώσεις είναι παλ και το μπεζ χρώμα κυριαρχεί στο κρεβάτι αλλά και στους τοίχους του δωματίου. Εδώ συναντάμε μερικά ακόμα υπέροχα έπιπλα αντίκες. Ο καθρέφτης και η κρεμαστή καρέκλα είναι από το 1960.
Το υπνοδωμάτιο έχει έπιπλα από τη δεκαετία του 60
Το υπνοδωμάτιο έχει έπιπλα από τη δεκαετία του '60.
Κυρίως μπάνιο Στο κυρίως μπάνιο η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και αποτελείται από ένα χαλάκι, ένα ρούστικ τραπέζι με ένα ακόμα γλυπτό πάνω του, ένα τραπεζάκι από μάρμαρο με κεράκια που μοιάζουν σαν πέτρες και ένα όμορφο μεταλλικό βάζο με λουλούδια. Το πάτωμα είναι ξύλινο, και οι ντουλάπα που είναι φτιαγμένη εξωτερικά με καθρέφτες κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.
Στο κυρίως μπάνιο επικρατεί η μίνιμαλ διακόσμηση
Στο κυρίως μπάνιο επικρατεί η μίνιμαλ διακόσμηση.
Το δωμάτιο της Talula Η 12χρονη κόρη του ηθοποιού, Talula, έχει ένα πανέμορφο κουκλίστικο υπνοδωμάτιο. Οι κουρτίνες είναι custom-made, στο πάτωμα υπάρχουν όμορφα μαξιλάρια και ένα μεγάλο κρεβάτι βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου με φούξια και πορτοκαλί σκεπάσματα και μαξιλάρια. Το πάτωμα καλύπτεται από ένα μοβ χαλί και όλη αυτή η color-block διακόσμηση δίνει πολύ ζεστασιά στο δωμάτιο.
Το υπνοδωμάτιο της Talula είναι γεμάτο χρώμα
Το υπνοδωμάτιο της Talula είναι γεμάτο χρώμα.
Πισίνα Η πισίνα είναι μεγάλη για να απολαμβάνει όλη η οικογένεια άνετα το μπάνιο της. Γύρω από την πισίνα υπάρχει ξύλινο δάπεδο, αρκετές ξαπλώστρες με άνετα μαξιλάρια και ένας γωνιακός καναπές με μαξιλάρια φτιαγμένα από υφάσματα Perennials.
Η τεράστια πισίνα της βίλας
Η πισίνα της βίλας.
Τροχόσπιτο Σε κάποιο σημείο του τεράστιου κήπου υπάρχει ένα τροχόσπιτο για ρομαντικές αποδράσεις. Οι φανατικοί του Grey's Anatomy θα θυμάστε πως ο γιατρός McDreamy έμενε σε πολλές σεζόν σε ένα τροχόσπιτο. Έτσι ο ηθοποιός θέλησε και στην πραγματικότητα να φτιάξει ένα τροχόσπιτο για να πηγαίνει εκεί κάποια βράδια με τη σύζυγό του. Το τροχόσπιτο περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, μια κουζίνα, αλλά και καναπέδες για να τρώνε ρομαντικά δείπνα.
Στον κήπο υπάρχει και ένα μεγάλο τροχόσπιτο
Στον κήπο υπάρχει και ένα μεγάλο τροχόσπιτο.
Όλο το σπίτι έχει δημιουργηθεί με πολύ κόπο ώστε να καταφέρει να βγάζει αυτή τη ζεστασιά που είναι αρκετά δύσκολο να βγει μέσα από ένα τεράστιο σπίτι. Ο ίδιος ο ηθοποιός τονίζει πως αυτό που ερωτεύτηκε σε αυτό το σπίτι είναι πως οι χώροι του επικοινωνούν όλοι μεταξύ τους και έτσι μπορεί εύκολα να ξέρει και να βλέπει που βρίσκεται ο καθένας. Οι τεράστιοι κήποι δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ζούνε ναι μεν μέσα στη χλιδή αλλά σε ένα περιβάλλον πιο οικείο και οικογενειακό μέσα στη φύση.
πηγή




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου