Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο πιο «καυτός» παππούς της Κίνας -80 ετών περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας

Φωτογραφία: Pinterest
Τι και αν είναι 80 ετών, ο Γουάνγκ Ντεσούν θεωρείται ο πιο «καυτός» παππούς της Κίνας.
Ο Γουάνγκ δεν έχει καμία σχέση με τους παππούδες που ξέρουμε, μιας και διατηρεί ένα απίστευτο σώμα για την ηλικία του και έχει διαφορετικές δραστηριότητες από αυτές που έχει ένας 80άρης.

Ο πιο «καυτός» παππούς της Κίνας έχει παίξει σε ταινίες όπως το «The Forbidden Kingdown» και το «Warriors of Heaven and Earth», ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στην κινεζική Εβδομάδα Μόδας όντας ημίγυμνος με τα γκρίζα μακριά του μαλλιά να ανεμίζουν.

Γεννημένος στην Σενγιάνγκ, έγινε θεατρικός ηθοποιός στα 24 του, έμαθε αγγλικά στα 44 του και δημιούργησε τον δικό του θίασο παντομίμας στα 49 του.
Οπως αναφέρει, «κατά τη διάρκεια των χρυσών μας χρόνων θα πρέπει να συνεχίσουμε να αμφισβητούμε τον εαυτό μας και να απέχουμε από την σκέψη ότι είναι πολύ αργά να επιτύχουμε τα όνειρά μας».
«Οταν έρθει η ώρα να λάμψεις να είσαι ο πιο λαμπερός», υποστηρίζει, οπότε ακούστε τον!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου