Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Σοκ: Στο εδώλιο για αχαλίνωτο σεξ με… πιτ μπουλ [Εικόνα]

Σοκ: Στο εδώλιο για αχαλίνωτο σεξ με… πιτ μπουλ [Εικόνα] - Κεντρική Εικόνα
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά επισκέπτεται τους ανθρώπους… Τρανό παράδειγμα μια 27χρονη από την Αυστραλία, η οποία αποφάσισε να επιδοθεί σε αχαλίνωτο σεξ με… πιτ μπουλ, βιντεοσκοπώντας τις ερωτικές περιπτύξεις της με παρτενέρ το -κατά τα άλλα-συμπαθητικό τετράποδο, που υποδύθηκε τον ρόλο… επιβήτορα! Οχι, δεν πρόκειται για φάρσα, αλλά για πραγματική ιστορία κτηνοβασίας, που έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη. Μάλιστα, η Jenna Louise Driscoll -που βγάζει τα προς το ζην ως σερβιτόρα- εξομολογήθηκε πως προχώρησε σε αυτή την πράξη…
ανωμαλίας προκειμένου να ερεθίσει σεξουαλικά τον τότε σύντροφό της! Οι αμαρτίες πληρώνονται, με την Αυστραλέζα να έχει μπλεξίματα με τον νόμο και να κάθεται στο εδώλιο, δηλώνοντας ένοχη.

Ο δικαστής, όπως ήταν λογικό, έμεινε έκπληκτος από την παραδοχή της, καθώς δεν πίστευε στα αυτιά του, χαρακτηρίζοντας το υλικό απεχθές. Η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησαν οι δικηγόροι της κοπέλας ανέφερε ως ελαφρυντικό πως προερχόταν από δυσλειτουργική οικογένεια, αφού σε ηλικία 16 ετών εγκατέλειψε το σπίτι της για χάρη ενός άνδρα 12 χρόνια μεγαλύτερού της, ενώ ταυτόχρονα έμπλεξε στον κόσμο των ουσιών, κάνοντας χρήση ινδικής κάνναβης, με οδυνηρό αποτέλεσμα να παρατήσει τις σπουδές της. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται την προσεχή Δευτέρα.
πηγή