Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πριν και μετά στην διακόσμηση κουζίνας

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 007

Το πριν και το μετά στην διαμόρφωση κουζίνας

Η κουζίνα βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα που χτίστηκε την δεκαετία του ’80 και όπως είναι φυσικό, ο διάκοσμος του εσωτερικού χώρου μεταφέρει την ατμόσφαιρα της εποχής εκείνης.

Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας μαρτυρούν πως, από το 1980 μέχρι τον Ιούλιο του 2006 όπου και αγόρασαν το σπίτι, δεν είδαν σημάδια συντήρησης ή ανανέωσης του χώρου. Μια εικόνα νοσταλγίας αλλά και θλίψης.


kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 002
kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 005
Για να μην δαπανηθούν πολλά χρήματα, δεν έγινε αλλαγή στα ντουλάπια της κουζίνας. Με το κατάλληλο χρώμα τα ντουλάπια έγιναν σαν καινούργια. Ο πίνακας πάνω από τον νεροχύτη είναι αδιάβροχος, για να καθαρίζεται αμέσως.

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 001
kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 004
Οι κύριες αλλαγές ήταν στα εσωτερικά εξαρτήματα των ντουλαπιών, στα ξύλινα παράθυρα και στον πάγκο της κουζίνας. Επίσης, με βάση το χρώμα έγινε και η σωστή επιλογή στα πόμολα της κουζίνας.

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 009
kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 003
kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 010
Αυτό που πραγματικά μαγνητίζει το μάτι είναι η ζωγραφιά στον τοίχο. Η τοιχογραφία που έγινε εξ ολοκλήρου στο χέρι, είναι ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό στοιχείο που ομορφαίνει τον χώρο και δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας στην ατμόσφαιρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου