Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαλακά μπισκότα σοκολάτας στο λεπτό !

 
Υλικά για περίπου 40 μπισκότα
225 γρ καλής ποιότητας σκούρα σοκολάτα (τουλάχιστον 78% κακάο)
60  γρ βούτυρο
100  γρ ζάχαρη
2 μεγάλα αυγά
225 γρ αλεύρι
1 βανίλια
1/2 κουταλιές της σούπας παγωμένο μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (αν θέλετε)
ζάχαρη άχνη


Οδηγίες

1 .Τεμαχίστε  σε κύβους την Σοκολάτα  και τοποθετείστε μαζί με το βούτυρο σε ένα μπολ πάνω από μια κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να διαλυθούν και ενωθούν τα 2 υλικά 

2 . Ανακατέψτε τα αυγά και τη ζάχαρη σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να είναι ελαφρύ και παχύ, προσθέστε την βανίλια και ανακατέψτε το μείγμα αρκετές φορές  και απαλά μέσα στην λιωμένη σοκολάτα.

3 . Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατεύουμε τα ξηρά συστατικά, το αλεύρι, το μπεικιν ακόμη και  το αλάτι και την κανέλα, αν θέλετε. Ανακατέψτε τα στο μείγμα των αυγών και της σοκολάτας, και στη συνέχεια  καλύψτε με μεμβράνη και θα τοποθετείστε  στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες, 
4 . Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170 C. Καλύψτε ένα ταψί, με λαδόκολλα και με τα τα χέρια  σας πλάστε    μπάλες  μεγέθους λίγο μικρότερες  από το μέγεθος ενός καρυδιού, και τα τυλίγουμε σε ζάχαρη άχνη, έτσι ώστε τα μπισκότα  να καλύπτονται πλήρως. Βάλτε τα μπισκότα στο φύλλο ψησίματος. Ψήστε για 10-12 λεπτά ακριβώς  μέχρι να κάνουν μια επιφανειακή κρούστα και στο εσωτερικό τα κέικ παραμένουν μαλακά. Αφαιρέστε  τα ψημένα μπισκότα κέικ και αφήστε να κρυώσουν .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου