Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατερίνη: 9χρονο κορίτσι νεκρό από τη φωτιά σε διαμέρισμα. Κλινικά νεκρή η μητέρα του


Διαστάσεις τραγωδίας παίρνει η φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε διαμέρισμα στην Κατερίνη, από το οποίο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μια 45χρονη γυναίκα και η 9χρονη κόρη της.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ, το κορίτσι κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ενώ η μητέρα του χαρακτηρίζεται κλινικά νεκρή.

Στο διαμέρισμα που έμεναν ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά περίπου στις 23:30 τη νύχτα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρήκαν μόνο μια μικρή εστία φωτιάς στο σαλόνι του διαμερίσματος την οποία και έσβησαν αμέσως. Οι καπνοί, ωστόσο, ήταν πυκνοί και είχαν καλύψει όλο το σπίτι. Οι πυροσβέστες δίπλα στην εστία της φωτιάς εντόπισαν την 45χρονη γυναίκα που δεν έχει τις αισθήσεις της, ενώ λίγο αργότερα βρήκαν, επίσης αναίσθητη, την 9χρονη κόρη της που κοιμόταν στο δωμάτιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες εντόπισαν στον καμένο καναπέ κάτι που έμοιαζε με καμένη γόπα τσιγάρου και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η μάνα να αποκοιμήθηκε στο σαλόνι και ενδεχομένως να της έπεσε τσιγάρο στα μαξιλάρια του καναπέ με αποτέλεσμα αυτή την δραματική τροπή.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία.
Τραγικό θάνατο βρήκε 9χρονη, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην Κατερίνη, ενώ η 46χρονη μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 11.25, χθες το βράδυ, για τη φωτιά, σπεύδοντας στο σημείο με δύο υδροφόρα οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 61, εντόπισαν μάνα και κόρη πεσμένες στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις τους, πιθανότατα λόγω των αναθυμιάσεων. Αμέσως, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, αλλά λίγο αργότερα το 9χρονο κοριτσάκι κατέληξε, ενώ η 46χρονη μητέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Η πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, σβήστηκε στη 1 τα ξημερώματα, ενώ δεν απειλήθηκαν παρακείμενες εγκαταστάσεις.

Πηγή: Τραγωδία στην Κατερίνη: Κάηκε 9χρονο κοριτσάκι, σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα, από πυρκαγιά https://mignatiou.com/2017/02/tragodia-stin-katerini-kaike-9chrono-koritsaki-se-krisimi-katastasi-i-mitera-apo-pirkagia/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου