Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Gwyneth Paltrow Έχει το πιο Οργανωμένο Ντουλάπι Κουζίνας!

Η Gwyneth Paltrow Έχει το πιο Οργανωμένο Ντουλάπι Κουζίνας!
Όταν ακούμε το όνομα Gwyneth Paltrow το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην υγιεινή vegetarian διατροφή καθώς και στην απόλυτη οργάνωση. Και η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός είναι ακριβώς έτσι.

Η ίδια πριν από μερικές μέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το ντουλάπι της κουζίνας της το οποίο μας δίνει απίστευτα μαθήματα τάξης και οργάνωσης.
Η ηθοποιός έχει το πιο οργανωμένο ντουλάπι κουζίνας!
Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Goop ζήτησε πρόσφατα από ειδικούς στην οργάνωση να κάνουν ένα face-lift στο ντουλάπι της κουζίνας της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
«Αν είσαι ένας πολυάσχολος γονιός το μόνο που δεν σκέφτεσαι να κάνεις με το που γυρίζεις στο σπίτι είναι να αδειάζεις όλα τα πακέτα ζυμαρικών και δημητριακών σε όμορφα βάζα με το που επιστρέφεις από το σούπερ μάρκετ. Κάθε ντουλάπι κουζίνας μπορεί να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να χωρίζεται σε τμήματα. Αλλού να είναι το τμήμα του πρωινού, αλλού του μεσημεριανού και αλλού του βραδινού», λέει ένας ειδικός στην οργάνωση.
Δείτε την φωτογραφία από το τέλεια οργανωμένο ντουλάπι της Paltrow και θα καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε.
Μελετήστε το και οργανώστε και εσείς με παρόμοιο τρόπο τα ντουλάπια της δικής σας κουζίνας.
Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν βάζα που σφραγίζουν καλά για τους ξηρούς καρπούς, τα μούρα και τα δημητριακά και μεγάλα καλάθια για τα σνακ πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού αλλά και για το σχολείο των παιδιών.