Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κέικ πίτσα


DSC_0009 

Υλικά2 3/4 κούπας αλεύρι
1 baking powder (20 γρ.)
4 αβγά
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
3/4 κούπας ηλιέλαιο
1 1/2  κούπα τριμμένη γραβιέρα ή διάφορα κίτρινα τυριά
2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης σε μικρά καρέ
1 μεγάλη πράσινη σε μικρά καρέ
1 κ.γ κοφτό αλάτι
1 κούπα αλλαντικά της αρεσκείας μας σε κομματάκια
1/2 κούπας ελιές
λίγη ρίγανη (προαιρετικά)




ΕκτέλεσηΑνακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με το baking powder και αφήνουμε στην άκρη.
DSC_0004

Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά  με το μίξερ να αφρατέψουν.DSC_0001  

Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ηλιέλαιο και χτυπάμε για λίγο ακόμη.
DSC_0002

Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στο μπολ μας τις πιπεριές,τα κασέρια,
τις ελιές,τα αλλαντικά,το αλάτι και σταδιακά το αλεύρι.
DSC_0003

DSC_0005

Ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά με σπάτουλα.Το μείγμα θα είναι
σφιχτό,μη σας ανησυχεί,έτσι πρέπει.
Αδειάζουμε σε φόρμα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ βουτυρωμένη με διάμετρο 25 εκ.
ή ακόμη καλύτερα σε μακρόστενη με διαστάσεις 34x12 εκ. βουτυρωμένη
και στρωμένη με λαδόκολλα για πιο εύκολο ξεφορμάρισμα.
DSC_0006

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C με αντιστάσεις
πάνω κάτω περίπου 1 ώρα ή ώσπου να βγαίνει στεγνό ένα μαχαίρι όταν,
το βυθίσουμε στο κέντρο του κέικ.
Βγάζουμε από το φούρνο,αφήνουμε να σταθεί για περίπου 15 λεπτά
και ξεφορμάρουμε.
DSC_0010

Σερβίρουμε σε κομμάτια!!!
ΠΗΓΗDSC_0039

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου