Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα τετ-α-τετ στα μπουζούκια!

Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα τετ-α-τετ στα μπουζούκια!

Από την περασμένη εβδομάδα είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ζευγάρι. Ωστόσο οι δυο τους με δηλώσεις τους, διέψευδαν ότι υπήρξαν ποτέ κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι. Δύο εμφανίσεις τους όμως έκαναν ξανά τα σχόλια να φουντώσουν.


Ο νικητής του «Survivor» και νυν ηθοποιός στο «Τατουάζ» πέρασε το Σάββατο μαζί με την παρουσιάστρια του «Survivor Panorama» αρχικά σε ταβέρνα της Βουλιαγμένης και στη συνέχεια στο Ύτον, διασκεδάζοντας με τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη. Πρόκειται για το δεύτερο σερί Σαββατοκύριακο που εμφανίστηκαν μαζί, αφού και την προηγούμενη Παρασκευή βρίσκονταν στο Baraonda μαζί με φίλους, απ' όπου κι έφυγαν παρέα.


Στην τελευταία τους νυχτερινή έξοδο οι δυο τους φάνηκαν να βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά, κάνοντας τα σχόλια του κόσμου να ξαναξεκινήσουν. Κι αν οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν πως είναι μαζί, στην περίπτωσή τους τα μάτια τα λένε όλα και συγκεκριμένα αυτά του Ντάνου, που ήταν απολύτως στραμμένα στην Ντορέττα εκείνη τη βραδιά, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό YOU Weekly.


Γνωρίζοντας πως κάθε κοινή τους εμφάνιση αποτελεί είδηση και πως οποιαδήποτε φωτογραφία θα συζητηθεί, άρχισαν να περιορίζουν τις κινήσεις τους και τα τρυφερά ενσταντανέ μόλις αντιλήφθηκαν πως την ίδια ώρα στο μαγαζί βρισκόταν φωτογράφος.
Χαρακτηριστικό είναι πως δεν ανέβασαν κανένα στιγμιότυπο στα social media ενώ και οι δύο διατηρούν πολύ ενεργή παρουσία στο Instagram.