Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στα 17 του έπαιζε σε χολιγουντιανή ταινία και είχε μαλλί αφάνα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στα 17 του έπαιζε σε χολιγουντιανή ταινία και είχε μαλλί αφάνα -Αγνώριστος χωρίς υπερβολή [βίντεο]
Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος αλλάζει. Η μεταμόρφωση κάποιων όμως είναι θεαματική. Και σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. 
Ο ηθοποιός βρέθηκε χθες στη Φωλιά των Κου Κου όπου του επιφύλλαξαν μια τεράστια έκπληξη.  

Τού έδειξαν πλάνα από την ταινία Summer Lovers, όπου είχε παίξει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης  με την Ντάριλ Χάνα και τον Πέτερ Κάλαχερ, πριν 38 χρόνια. Οταν δηλαδή ήταν έφηβος. 
Οποια περιγραφή είναι λίγη, γιατί απλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο νεαρός με την αφάνα είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. 
Στη συνέχεια ο ηθοποιός διηγήθηκε στους παρουσιαστές πώς προέκυψε η συμμετοχή του στην Χολιγουντιανή παραγωγή πριν από 38 χρόνια.
Ήμουν 18 χρονών παιδάκι. Με επιλέξανε γι' αυτό το μαλλί. Ήμουν πολλά χρόνια έτσι, από τα 15 ως τα 18. Με είχε μαζέψει δύο φορές η αστυνομία στον δρόμο. Είχα περάσει από κάστινγκ, είχαν έρθει στην Ελλάδα να γυρίσουν την ταινία, ήξερα μια συγγενή στην γραμματεία, μπήκα, πέρασα κάστινγκ και με πήραν λόγω του μαλλιού. Αυτόν τον άνθρωπο στα πλάνα δεν τον αφήνεις να πάει χαμένος. Πήγα στη Σαντορίνη με έβαλαν 15 μέρες με προσωπικό φρουρό να μαυρίσω γιατί ήμουν τελείως άσπρος γιατί ήμουν στο θέατρο δεν μπορούσα, όλα πληρωμένα τα πάντα, καλοπέραση», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, όσο τα πλάνα - απόλαυση έπαιζαν στην εκπομπή. O ίδιος στην συνέχεια καθώς οι παρουσιαστές παρατήρησαν πόσο αδύνατος ήταν στην ταινία, μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου