Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνδρας πωλεί απίστευτο σπίτι κρυμμένο σε μια σπηλιά, το εσωτερικό είναι συναρπαστικό!


Ψάχνετε για ένα νέο σπίτι, αλλά θα θέλατε κάτι διαφορετικό από το ίδιο παλιό, βαρετό τέσσερις τοίχους και μια στέγη; Στη συνέχεια, το λεγόμενο «πιο πολυτελές σπήλαιο του κόσμου» είναι για εσάς! Σε μια απομονωμένη περιοχή του Αρκάνσας (ΗΠΑ), το Beckham Creek Cave Lodge χτίστηκε αρχικά ως καταφύγιο βόμβας αλλά ανακαινίστηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα και έχει ακόμη και ένα ελικοδρόμιο για όσους πρέπει να βιάζονται. Ωστόσο, το ξενοδοχείο είναι τώρα σε πώληση για $ 2,75 εκατομμύρια και όποιος αγοράζει αυτό το σπήλαιο σπίτι μπορεί να κάνει ό, τι θέλει! Και πιστέψτε μας, το εσωτερικό είναι ακόμα πιο όμορφο από το εξωτερικό! Το βλέπετε στις επόμενες σελίδες.

«Το επίπεδο ενδιαφέροντος ήταν υπέροχο! Ο καθένας αγαπά τη σπηλιά!» Πείτε στον ιδιοκτήτη. Αλλά μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε κανένας κατάλληλος αγοραστής, ίσως κάτι για σας; Ας ξεκινήσουμε στην είσοδο, όπου αμέσως καταλήγετε σε μια γιγαντιαία κουζίνα.
Η κουζίνα είναι φανταστική για να πούμε το λιγότερο! Διαθέτει όλες τις σύγχρονες συσκευές κουζίνας, όπως μια μεγάλη κουζίνα και ένα διπλό (ατμό) φούρνο. Και υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος σε όλα τα ντουλάπια κουζίνας! Αναρωτιέστε πώς φαίνεται η κουζίνα από ψηλά; Στη συνέχεια κάντε κλικ!
Από πάνω μπορείτε να δείτε καθαρά ότι η κουζίνα είναι κατάλληλη για περισσότερα από 10 άτομα! Αναρωτιέστε πως είναι το υπόλοιπο σπίτι; Μπορούμε ήδη να σας πούμε ότι τα υπνοδωμάτια είναι απίστευτα όμορφα! Κάντε κλικ γρήγορα.
Αλλά πρώτα πίσω στο σαλόνι, κοιτάξτε την όμορφη οροφή! Με όλους τους παλιούς σταλακτίτες! Ξέρετε ότι αυτή η σπηλιά έχει ακόμη έναν καταρράκτη; Το βλέπετε στην επόμενη σελίδα!
Εντάξει δεν ήμουν εντελώς ειλικρινής, δεν είναι ένας πραγματικός καταρράκτης. Αλλά ένας καταρράκτης από ό, τι ήταν κάποτε πέτρα λάβας. Αυτό δείχνει πόσο όμορφη μπορεί να είναι η φύση. Βάλτε μερικά μαξιλάρια και έχετε μια άνετη γωνιά ανάγνωσης. Δείτε την κρεβατοκάμαρα αυτού του συγκεκριμένου κτιρίου στην επόμενη σελίδα!
Μέσα από τους ειδικούς διαδρόμους καταλήγετε σε ένα από τα υπνοδωμάτια. Αυτό εξακολουθεί να είναι φυσιολογικό, το υπνοδωμάτιο στην επόμενη σελίδα θα σας εκπλήξει πραγματικά!
Κοιμηθήκατε ποτέ σε ένα στρογγυλό κρεβάτι, το οποίο είναι επίσης στη μέση μιας σπηλιάς; Η πιθανότητα να απαντήσετε «ναι» σε αυτό φαίνεται πολύ μικρή σε μένα. Αλλά αν έχετε 2.75 εκατομμύρια δολάρια στο κομοδίνο σας, τότε είναι σίγουρα δυνατό! Το μόνο που μένει είναι το μπάνιο. Να παρακολουθήσουμε την επόμενη σελίδα μαζί ;
Ακόμα και ο διάδρομος προς στο μπάνιο είναι φανταστικός! Κάντε κλικ γρήγορα!
Εδώ θελείς να κάνείς ένα ντους ; Χαλαρώστε εντελώς κάτω από το φανταστικό ντους βροχής. Εάν δεν έχετε όρεξη να στέκεστε πια, θα μπορούσατε ακόμη να ξαπλώσετε, ιδανικό έτσι;
Απλά πρέπει να προσέχετε να μην χτυπήσετε το κεφάλι σας στο ταβάνι…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου