Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μυστήριο με τον θάνατο Σεΐχη - Το "πάρτι ουσιών" και οι φήμες για όργια


Σεΐχης Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κουσιμί
Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα ο 39χρονος γιος Εμίρη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο Σεΐχης Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κουσιμί πέθανε στο Λονδίνο, με την αστυνομία να κάνει λόγο για ανεξήγητο θάνατο, ενώ διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Ο 39χρονος είχε κάνει μεγάλη καριέρα ως σχεδιαστής μόδας και τα ρούχα του με την ετικέτα "Qasimi" παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στα ΗΑΕ, όπου έχουν δηλωθεί τρεις ημέρες εθνικού πένθους.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της The Sun, ο θάνατος του Άραβα πρίγκιπα υπάρχει πιθανότητα να προήλθε μετά από πάρτι οργίων που διοργανώθηκε στο σπίτι του, όπως εντοπίστηκε νεκρός από το προσωπικό, με σεξ και ανεξέλεγκτη κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.
Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται πηγή, η οποία φέρεται να είπε:
"Φαίνεται ότι υπήρξε ένα πάρτι όπου ορισμένοι επισκέπτες έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σεξ. Υπάρχει υποψία ότι ο Σέιχ Χαλίντ μπορεί να πέθανε ξαφνικά ως αποτέλεσμα της λήψης ουσιών. Εκτός από την αστυνομική έρευνα, έχει παραγγελθεί και επείγουσα εσωτερική έρευνα, ενώ δόθηκε εντολή στο προσωπικό να μην μιλήσει για το θέμα".
Μια άλλη πηγή της The Sun δήλωσε:
"Όπως πολλοί νέοι Άραβες, έτσι και ο Χαλίντ απολάμβανε τις ελευθερίες που είχε στο Λονδίνο. Αλλά όλο αυτό τελείωσε πολύ τραγικά. "
Η τραγική ειρωνεία, πάντως, είναι ότι ο πατέρας του πρίγκιπα, ο Σεΐχης Σουλτάν Μπιν Μοχάμεντ Αλ Κουσιμί, έχασε άλλον ένα γιο του πριν από μερικά χρόνια, το 1999, σε ηλικία μόλις 24 ετών. Είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι της οικογένειας στο Σάσσεξ από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου