Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην τελική ευθεία για τον ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2019


H διοργάνωση του Υψηλάντειου αγώνα δρόμου, ο οποίος πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης ενημερώνει ότι όλα είναι έτοιμα για την επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή του 10ου επετειακού ΥΑΔ 2019.


Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας με ώρα εκκίνησης στις 18:00. Η περιπατητική διαδρομή μήκους 5,5 χλμ θα ξεκινήσει στις 18:15.
Οι παροχές σε όλους τους συμμετέχοντες είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρες: πρωτότυπο μετάλλιο, αναμνηστικό δίπλωμα, τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt),  φιαλίδιο λευκού οίνου ή χυμός, ατομικό γεύμα, παγωτό. Το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στα 6 ευρώ.

Oι συμμετοχές, στα δύο αγωνίσματα, μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει τις 280 και θα περιοριστούν στις 300.

Μπορείτε ακόμη να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1ydaWFU9EVgEMUK7lfNeyHvF_FlLm8epsKEjOnhbgcAg/viewform

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής:

Οι αριθμοί συμμετοχής θα παραδίδονται στις παρακάτω ημέρες και ώρες:

1) Την παραμονή του αγώνα: Παρασκευή 13-09-2017  και ώρες 19:00 - 21:00 από την έδρα του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Νέας Τραπεζούντας (Κεντρική Πλατεία Νέας Τραπεζούντας)
2) Την ημέρα του αγώνα: έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ., ο καιρός αναμένεται ιδανικός για τρέξιμο. Καλό τερματισμό!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου