Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012

Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012
Μια νέα χρονιά σημαίνει μια νέα εποχή καινοτομιών, ανακαλύψεων και επιτευγμάτων στον τομέα των gadget και της τεχνολογίας. Ορισμένες συσκευές μπορεί να αποτελούν αναβαθμίσεις των προκατόχων τους, αλλά υπόσχονται ακόμα καλύτερη απόδοση και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την top10 λίστα και δείτε τις συσκευές που πρόκειται να εμφανιστούν τους επόμενους μήνες στα ράφια των καταστημάτων.

10. Apple HDTV
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Με την έναρξη του iOS 5 και με το επιτυχημένο ξεκίνημα του iPhone 4S μέσα στο 2011, αναμένεται ότι το Apple HDTV θα κάνει την εμφάνιση του στα μέσα του 2012, σύμφωνα με τις περισσότερες πηγές. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το Apple HDTV θα λειτουργεί μέσω ενός συστήματος φωνητικών εντολών με την ονομασία Siri (ίδιο με αυτό που υπάρχει και στο iPhone 4S) και θα μπορεί να ανταγωνιστεί τεχνολογίες όπως το Kinect.


9. Amazon Blaze Mobile Phone
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Το Amazon έχει δημιουργήσει το δικό του σύνολο εφαρμογών, το δικό του AppStore και ακόμη και ένα Cloud Player. Ποιος θα μπορούσε να γνωρίζει ότι όλα αυτά είναι μόνο μια προετοιμασία για ένα κινητό τηλέφωνο; Το διάσημο online κατάστημα θα δημιουργήσει ένα τηλέφωνο βασισμένο σε Android με ορισμένα χαρακτηριστικά άξια αναφοράς, όπως η 4.3 ιντσών Mirasol οθόνη του, 1.2GHz διπύρηνος επεξεργαστής, 512MB Ram, 32GB Rom, μια κάμερα 5MP πίσω και μια κάμερα 1.3MP μπροστά. Θα έχει επίσης και άλλα χαρακτηριστικά όπως συνδεσιμότητα HSPA+, ένα NFC chip, καθώς και ένα ηλιακό πάνελ στο κάλυμμα της μπαταρίας.


8. Windows Kinect
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Το Kinect είχε μια εξαιρετική επιτυχία στο Xbox360 και το PlayStation 3 όπου οι gamers απολαμβάνουν μια νέα εμπειρία παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τις κινήσεις του σώματος τους. Είτε πρόκειται για χορό είτε για μια μονομαχία, αυτά μπορούν να γίνουν και την κίνηση των χεριών και το κούνημα των γοφών. Επί του παρόντος, το Kinect SDK είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα «Kinect for Windows», όπου οι προγραμματιστές μπορούν να βοηθήσουν να ολοκληρωθεί συντομότερα για μια ταχύτερη απελευθέρωση του στην αγορά.


7. Canon EOS 5D Mark III
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Έχουν διαδοθεί φήμες σχετικά με μια φωτογραφική μηχανή Canon η οποία θα αντικαταστήσει την EOS 5D Mark II. Η EOS 5D Mark III θα έχει έναν αισθητήρα 35mm, 32 megapixels και εύρος ISO 100-25600. Η αυτόματη εστίαση έχει επεκταθεί στα 19 σημεία και η προβολή των εικόνων από την φωτογραφική μηχανή θα είναι πιο εύκολη καθώς θα έχει μεγαλύτερη οθόνη LCD. Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά οι φωτογράφοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι για αυτή την μηχανή.


6. XBox 720
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Αν κοιτάζεις το όνομα, απλά βλέπεις ένα XBox 360 με ένα εύρος updates, τεχνολογικές εξελίξεις και τις τελευταίες καινοτομίες όλα συνδυασμένα σε μια νέα κονσόλα. Το Xbox 720 μπορεί να είναι ακόμα φήμες, σε αντίθεση με νέο Wii της ανταγωνίστριας Nintendo. Ωστόσο, υπάρχουν διάσπαρτα νέα που αναφέρουν ότι αυτή η νέα κονσόλα μπορεί να θεαθεί στην CES ή την E3, το επόμενο έτος.


5. Wii U
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, το Wii U είναι τουλάχιστον σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, χάρη στο demo που έδειξαν στην Ε3 του 2011. Υπάρχει ακόμη και ένα παιχνίδι που αναμένεται να βγει την ίδια στιγμή της κυκλοφορίας τους, το οποίο είναι το Zelda: Skyward Sword


4. PlayStation 4
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Όταν ένα μέρος του ανταγωνισμού κινείται μπροστά, πρέπει και οι υπόλοιποι να βρουν έναν τρόπο να πάρουν το προβάδισμα. Όπως η Nintendo σχεδιάζει το νέο Wii, έτσι και η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το PS4 κάποια στιγμή μέσα στο 2012. Αν και ο Kazuo Hirai, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρός της Sony, το διαψεύδει, υπάρχουν πολλοί που ελπίζουν να ζήσουν μια νέα εμπειρία παιχνιδιού μέσα από το PS4.


3. Dell Peju Windows 8 Tablet
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Όταν η προεπισκόπηση των Windows 8 εμφανίστηκε στο κοινό, πολλοί ήλπιζαν ότι η δημιουργία συμβατών συσκευών θα επιταχυνόταν. Ανάμεσα στους πολλούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν και η Dell που δημιούργησε το «Peju» tablet το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2012.


2. iPhone 5
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Όλες οι φήμες για το iPhone 5 πέθαναν όταν έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το iPhone 4S. Στην πραγματικότητα, σχεδόν το 100% των φημών που είχαν εμφανιστεί για το iPhone 5 αφορούσαν τελικά κάτι άλλο. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταματάει να υπάρχει το ενδεχόμενο ότι μετά από μερικούς μήνες, με την ταχεία ανάπτυξη που υπάρχει στα κινητά τηλέφωνα, θα κάνει την εμφάνιση του το iPhone 5. Πιθανών το τελευταίο τρίμηνο του 2012.


1. iPad 3
Τα 10 πιο αναμενόμενα gadgets του 2012  |  sarkastiko.com
Αμέσως μετά την κυκλοφορία του iPad 2, πολλοί είναι αυτοί που άρχισαν να αναμένουν και την κυκλοφορία του iPad 3, ειδικά μετά και την εμφάνιση του iPhone 4S. Μέχρι στιγμής, οι φήμες αναφέρουν ότι θα έχει μια σύνδεση 4G LTE, πέρα από το WiFi και το 3G δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει και το Siri καθώς και μια οθόνη retina.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου