Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι υποψηφιότητες της Ελλάδας για τις 7 Πόλεις Θαύματα του Κόσμου

Χανιά
Το new7wonders.com ξεκινάει καινούρια ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων 7 πόλεων του κόσμου. Ανάμεσα στις υποψήφιες είναι και 11 ελληνικές πόλεις.







Ρόδος

Η πρώτη φάση της διαδικασίας των «New7Wonders-Cities» ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου και τελειώνει στις 7 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί το site http://cities.new7wonders.com/form/nominate/en και να ψηφίσει ανάμεσα σε πάνω από 1200 πόλεις από περισσότερες από 220 διαφορετικές χώρες. Οι υποψήφιες πόλεις είναι ταξινομημένες αλφαβητικά , ενώ άγνωστο παραμένει με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή τους.


Χαλκίδα
Photo: credit flickr.com    

Μετά τις 7 Μαρτίου περισσότερες από 300 πόλεις θα περάσουν στη 2η φάση της διαδικασίας, μία από κάθε χώρα συν τις 77 πόλεις που μάζεψαν τις περισσότερους ψήφους. Από τις 77 αυτές πόλεις το New7Wonders Cities Panel of Experts θα διαλέξει τις 28 Επίσημες Φιναλίστ οι οποίες θα αναρτηθούν στο site στις 6 Δεκεμβρίου 2012. Η ψηφοφορία από ‘κει και πέρα συνεχίζεται σε 3 φάσεις για όλο το 2013. Οι 28 θα γίνουν 21, μετά 14 και τέλος, στις 7 Δεκεμβρίου 2013, θα ανακοινωθούν οι 7 Πόλεις Θαύματα του Κόσμου.


Βόλος

Οι ελληνικές πόλεις που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων -με αλφαβητική σειρά- είναι:
Αθήνα
Βόλος
Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ιωάννινα
Λάρισα
Πάτρα
Ρόδος
Τρίκαλα
Χαλκίδα
Χανιά


Θεσσαλονίκη
Photos: credit visualphotos.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου