Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Πως να παντρέψετε σωστά μακιγιάζ και ντύσιμο

Πιστεύω πως ο συνδυασμός μακιγιάζ και styling είναι μια προσωπική υπόθεση.

Το ζήτημα είναι στις πρωινές αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις μας είναι να ξεχωρίζουμε παρουσιάζοντας την πιο λαμπερή εκδοχή μας. Έτσι δεν είναι;
Εγώ έχω κάθε φορά στο μυαλό μου το πρόγραμμα της ημέρας που ακολουθεί και εάν πρόκειται για βραδινή εμφάνιση τότε σκέφτομαι το στυλ του χώρου που θα παρευρεθώ και βέβαια την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου που έχει κάνει την πρόσκληση.
Θα σας πρότεινα αφού κάνετε το μακιγιάζ σας να μην παραλέιψετε να κάνετε ένα fitting μπροστά στον ολόσωμο καθρέπτη σας ώστε να είστε σίγουρες ότι αυτό που βλέπετε σας αντιπροσωπεύει. Εδώ η συμβουλή μου είναι να δίνετε πάντα σημασία στις ισορροπίες ανάμεσα στο styling και το look σας. Εάν για παράδειγμα το βραδινό φόρεμά σας είναι πολύ έντονο ίσως το μακιγιάζ θα πρέπει να παίζει ίσως σε πιο φυσικούς τόνους. Μπορεί από την άλλη να είναι από ένα πιο απλό σε μια μίνιμαλ αλλά body conscious γραμμή. Τότε ένα 40’s μακιγιάζ και ένας σινιόν κότσος μπορεί να χαρίσει το look σας μια εμφάνιση σε στυλ Madmen.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση να σκέφτεστε πάντα τα δυνατά σας σημεία και να είστε ο εαυτός σας!
 Επιλέγω μερικά look από backstage των οίκων μόδας.

 Η 40’s ντίβα
Εδώ τα κόκκινα χείλη είναι η το πιο έντονο στοιχείο. Συνδυάστε το με ίσια μαλλιά με μια μικρή κίνηση, μια χωρίστρα στο πλάι κι ένα midi φόρεμα που αγκαλιάζει το φόρεμα.
 Σε πιο Audrey Hepburn στυλ
O σινιόν κόστος είναι κομψός. Από τα φετινά trends επιλέξτε την πιο αυστηρή και αψεγάδιαστη version του με ένα μακιγιάζ που να περιέχει οπωσδήποτε eyeliner και λίγο κόκκινο χρώμα υγείας στα χείλη.  Χρειάζεστε στα σίγουρα ένα little black dress!!
 Φρέσκια και φυσική
Η αλογοουρά έχει μια μίνιμαλ κομψότητα και ταιριάζει με πολλά look που παραπέμπουν σε μια πιο all natural εκδοχή του εαυτού σας. Styling tip: το στυλ είναι girly κι εσείς πιο ελέυθερες να προσθέσετε αξεσουάρ, χρώμα και να κάνετε μίξη υφών και patterns.
 Rock και chic
Πολύ εντυπωσιακό ένα θέλετε να βγάλετε προς τα έξω τη ροκ πλευρά σας. Επιλέξτε την ένταση στα μάτια και φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι ίσια και ελαφρώς ατημέλητα. Θα το έβλεπα και με ένα πιο ανδρόγυνο look…
Σαν νεράιδα

Αυτό το look θα ταιριάξει πολύ με το μπουντουάρ φόρεμά σας σε nude απόχρωση. Επιλέξτε μεταλλικές σκιές και πιάστε τα μαλλιά σε ένα χαμηλό, ρομαντικό κότσο.
Διαβάστε πως να φτιάξετε την trendy αλογουουρά 
ΠΗΓΗ