Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Στυτική δυσλειτουργία

Όταν το "εργαλείο" σας είναι "ανε-στυτικό"

Για πολλούς άνδρες το πρόβλημα φαίνεται μακρυνό και ξένο, για περισσότερους όμως το έργο παίζεται καθημερινά και δυστυχώς κλείνει με "πεσμένη" αυλαία!!! Τι μπορείτε να κάνετε για ένα happy "end"? Σίγουρα όχι να πάρετε το χάπι ανύψωσης... Υπάρχουν και άλλοι τρόποι εξίσου up! Διαβάστε τους και απογειωθείτε!

5 Τροφές που θα σας ανεβάσουν

Βάλτε τις στο καθημερινό σας διαιτολόγιο και δεν θα χάσετε!
Μπανάνα. Η μπανάνα σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες αυξάνει τη libido στους άντρες. Επίσης η μεγάλη περιεκτικότητά της σε κάλιο και βιταμίνες Β αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό.
Ξηροί καρποί. Οι ξηροί καρποί και ειδικότερα τα αμύγδαλα είναι πρωταρχική πηγή των λιπαρών οξέων, που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό. Τα λιπαρά οξέα βοηθούν στην υγιή παραγωγή ανδρικών ορμονών.
Αυγό. Το αυγό είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β6 και Β5, που βοηθούν στη ρύθμιση των ορμονών και καταπολεμούν το στρες, δύο βασικοί παράγοντες στην καλή libido.
Συκώτι. (μοσχαρίσιο). Περιέχει γλουταμίνη και πρόκειται για το κυτταρικό καύσιμο για το ανοσοποιητικό σύστημα. Το συκώτι έχει τέτοιες ιδιότητες που μπορεί να αναζωπυρώσει μία πεσμένη libido
Σκόρδο. Το σκόρδο χάρη στην αλλισίνη αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η κατανάλωσή του, για ευνόητους λόγους καλό είναι να γίνεται με λήψη χαπιού ή κάψουλας.
πηγή