Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βάλε τη σωστή βάση

Βήμα 1ο
Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ κάνε peeling με ένα απαλό προϊόν και βάλε την υδατική σου κρέμα. Γενικά το peeling δύο φορές την εβδομάδα βοηθάει την επιδερμίδα να καθαρίσει από τα νεκρά κύτταρα και να δείξει απαλό και ενυδατωμένο. Αυτή η διαδικασία βοηθάει να εισχωρήσει καλύτερα η βάση και να φαίνεται καλύτερο το αποτέλεσμα.


Βήμα 2ο
Διάλεξε τη σωστή βάση. Δεν δοκιμάζουμε ποτέ στο χέρι μας make up όταν πάμε να αγοράσουμε. Η απόχρωση του δέρματος στο χέρι δεν έχει καμία σχέση με αυτή του προσώπου. Το εφαρμόζουμε στο πηγούνι και το κοιτάμε σε σχέση με το δέρμα στην περιοχή του λαιμού. Επειδή όλα τα make up δεν έχουν την ίδια σύσταση επιλέγουμε ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος, τις ανάγκες του αλλά και την ηλικία μας. Εάν θέλουμε να καλύψουμε κάποια σημάδια δεν πρέπει να πάρουμε βαριά βάση.

Βήμα 3ο
Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πριν το make up κάποιο ειδικό προιόν της επιλογής σας (θα βρείτε αρκετά στην αγορά) που χρησιμοποιείτε σαν βάση πριν το make up και βοηθάει το δέρμα να δείξει πιο λείο αλλά και το μακιγιάζ να κρατήσει περισσότερο. Επίσης καλύπτει τους πόρους του δέρματος.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου