Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Βάλε τη σωστή βάση

Βήμα 1ο
Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ κάνε peeling με ένα απαλό προϊόν και βάλε την υδατική σου κρέμα. Γενικά το peeling δύο φορές την εβδομάδα βοηθάει την επιδερμίδα να καθαρίσει από τα νεκρά κύτταρα και να δείξει απαλό και ενυδατωμένο. Αυτή η διαδικασία βοηθάει να εισχωρήσει καλύτερα η βάση και να φαίνεται καλύτερο το αποτέλεσμα.


Βήμα 2ο
Διάλεξε τη σωστή βάση. Δεν δοκιμάζουμε ποτέ στο χέρι μας make up όταν πάμε να αγοράσουμε. Η απόχρωση του δέρματος στο χέρι δεν έχει καμία σχέση με αυτή του προσώπου. Το εφαρμόζουμε στο πηγούνι και το κοιτάμε σε σχέση με το δέρμα στην περιοχή του λαιμού. Επειδή όλα τα make up δεν έχουν την ίδια σύσταση επιλέγουμε ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος, τις ανάγκες του αλλά και την ηλικία μας. Εάν θέλουμε να καλύψουμε κάποια σημάδια δεν πρέπει να πάρουμε βαριά βάση.

Βήμα 3ο
Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πριν το make up κάποιο ειδικό προιόν της επιλογής σας (θα βρείτε αρκετά στην αγορά) που χρησιμοποιείτε σαν βάση πριν το make up και βοηθάει το δέρμα να δείξει πιο λείο αλλά και το μακιγιάζ να κρατήσει περισσότερο. Επίσης καλύπτει τους πόρους του δέρματος.
ΠΗΓΗ