Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Υλικά

120γρ. αλεύρι
320γρ.ζάχαρη άχνη
150γρ.αμύγδαλο σε σκόνη
180γρ.βούτυρο λιωμένο
6 ασπράδια αυγών
ξύσμα από  ένα πορτοκάλι


Για τη διακόσμιση

μάρτζιπαν(αμυγδαλόπαστα)
χρώματα ζαχαροπλαστικής
ζαχαρένια λουλούδια

Εφαρμογή

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.Τοποθετούμε το μείγμα σε μικρά καραμελόχαρτα και τα βάζουμε μέσα στις φόρμες τους.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180οc περίπου 25-30λεπτά.Αφήνουμε να κρυώσουν και καλύπτουμε την επιφάνειά τους  με χρωματιστά μάρτζιπαν και ζαχαρένια λουλούδια
ΠΗΓΗ