Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φ. Αλόνσο: «Θέλουμε περισσότερες δοκιμές στην F1»

Περισσότερες δοκιμές ζητάει ο Φερνάντο Αλόνσο και ελπίζει πως θα κατακτήσει νίκες με το νέο μονοθέσιο της Ferrari.
Στο χειμερινό θέρετρο Madonna di Campiglio όπου γίνεται το καθιερωμένο event «Wroom» δεν είναι μόνο οι αναβάτες της Ducati αλλά και οι οδηγοί της Ferrari, που εμφανίζονται. Οι Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα μίλησαν και αυτοί στο κοινό και τους δημοσιογράφους και ήταν ο Ισπανός που μονοπώλησε τις ερωτήσεις και τα σχόλια.

Ο Αλόνσο  φάνηκε πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά αλλά προειδοποίησε ότι θα πρέπει να περιμένουν 2 – 3 γκραν πρι για να δουν τις πραγματικές δυνατότητες του νέου μονοθέσιου απέναντι στον ανταγωνισμό επίσης ζήτησε έμμεσα να επιτρέπουν στους οδηγούς περισσότερες δοκιμές με τα μονοθέσια.
«Είμαστε όλοι αισιόδοξοι, όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά τουλάχιστον μέχρι τη Μαλαισία ή την Κίνα δεν θα γνωρίζουμε πόσο καλό μονοθέσιο έχουμε. Γνωρίζω ότι θα έχουμε αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλά μέχρι την Κίνα δεν θα γνωρίζουμε ακριβώς τις δυνατότητες του μονοθέσιου», δήλωσε και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε ο Πατ Φρέι έγιναν μερικές αλλαγές και  γενικότερα μια αναδιάρθρωση στην ομάδα, που  λειτουργεί πιο αποτελεσματικά τους τελευταίους δύο μήνες, οπότε τα αποτελέσματα, αν έρθουν, θα έρθουν άμεσα. Πέρυσι είχαμε προβλήματα με την αεροδυναμική σήραγγα και τον συσχετισμό των δεδομένων. Φέτος αν δεν αντιμετωπίσουμε προβλήματα με την σήραγγα λογικά θα πρέπει να έχουμε αποτελέσματα και αν κάνουμε καλή δουλειά θα έρθουν και οι νίκες. Αν δεν κάνουμε πολύ και καλή δουλειά δεν πρόκειται να νικήσουμε.»
«Με ρωτάτε αν η προπόνηση στους εξομοιωτές βοηθά και σας απαντώ: Ναι αλλά είναι άδικο να στερείς από έναν sportsman να βελτιώνει το ταλέντο του. Η F1 είναι ένα από τα λίγα σπορ που απαγορεύει την προπόνηση . Δεν ζητάς από ένα ποδοσφαιριστή ή ένα τενίστα να μην προπονείτε» και κατέληξε: «Οδηγούμε καρτ  αλλά είναι σα να λες στον Λάιονελ Μέσι να προπονηθεί με μπαλάκι του τένις και στον Ραφαέλ Ναδάλ με ρακέτα του πινγκ πονγκ…»
Στο video που ακολουθεί δείτε τον Αλόνσο και τον Μάσα να κάνουν ένα διαφορετικό σλάλομ στο χιόνι.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου