Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Μια Κατοικία Hollywood Glam


Η  Corina Kramer είναι μια hair και makeup artist που έχει κερδίσει βραβείο Emmy. Ζει σε ένα bungalow που χτίστηκε το 1020, σε ένα συγρότημα κατοικιών που είχε σχεδιαστεί για να κατοικούν οι starlet και οι συγγραφείς του Hollywood όταν γύριζαν κάποια ταινία.Έχοντας ως σημείο αναφοράς την Kelly Wearstler και την αγάπη της για το retro Hollywood Regency, η  Corina δημιούργησε ένα χώρο με φινέτσα και προσιτό κόστος. Το apartment therapy μας παρουσιάζει το σπίτι της.


Η Corina αξιοποίησε σοφά το χρόνο της ψάχνοντας τα έπιπλα και αντικείμενα που πραγματικά ήθελε, κρατώντας πάντα κατά νου το τελικό αποτέλεσμα που ήθελε να επιτύχει και το ποσό που είχε σκοπό να δαπανήσει. Σχεδόν όλα της τα έπιπλα προέρχονται είτε από υπαίθριες αγορές είτε από παλιατζίδικα και είναι μεταχειρισμένα. 


Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μικρό σπίτι, δεν φοβήθηκε το μέγεθος και αξιοποίησε κάθε τετραγωνικό δημιουργώντας ενδιαφέρουσες γωνιές.


Μας συμβουλεύει να μη ψωνίζουμε παρορμητικά, αλλά μετά από έρευνα και σκέψη. Να προτιμούμε υπαίθριες αγορές, παλαιοπωλεία, δημοπρασίες και eBay ψάχνοντας για ευκαιρίες και έτσι θα εκτιμούμε περισσότερο αυτά που ανακαλύπτουμε.
Τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στην κρεββατοκάμαρα είναι το καταπληκτικό μπρούντζινο φωτιστικό τοίχου και οι καθρεπτένιες επενδύσεις στο γραφείο και τη συρταριέρα.


Το μπάνιο είναι απλό κι όμως γοητευτικό, έχει παίξει με τα χρώματα και το περιποιήθηκε με όμορφες κουρτίνες από οργάντζα, πίνακες στους τοίχους και ένα γλυκό πολυέλαιο.. Φυσικά πρόσεξε και τα διακοσμητικά αντικείμενα. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα ένα πιο λουσάτο καθρέπτη.
                                                                    via apartment therapy