Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

The Swedish Dad-A Photo Book

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΚΟΥΒΑΛΗΤΗ". ΜΕ 480 ΜΕΡΕΣ  ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΕΣ!!!!!!) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ , Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ. ΣΤΟ THE SWEDISH DAD  21 ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ 2012 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ , ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ . ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://swedishdad.com/ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK Swedish Dad. ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΕΔΩ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ:










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ

Το κεφίρ όπως και όλα τα προϊόντα ζύμωσης του γάλακτος όπως το γιαούρτι, το ξυνόγαλα και το αριάνι, είναι ένα φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο οι γηγενείς λαοί των χωρών του Καυκάσου και της Μέσης Ανατολής καταναλώνουν και απολαμβάνουν τα οφέλη του πολλούς αιώνες τώρα. Είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο να ξεπερνούν τα 100 έτη ηλικίας οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.
Παρά το γεγονός ότι το γάλα είναι από μόνο του μια πολύ καλή τροφή, η ζύμωση που υφίσταται από τους σπόρους του κεφίρ στην ουσία το ‘αναβαθμίζει’. Οι "σπόροι" του κεφίρ είναι μια μάζα βακτηριδίων, ζύμης και πολυσακχαρίτη και η μικροβιολογία τους είναι πολύ σύνθετη. Ο πολυσακχαρίτης που περιέχει η μάζα των σπόρων του κεφίρ έχει αποδειχθεί ότι είναι μοναδικός και του έχει δοθεί το όνομα kefiran.

Περικλής Γιαννόπουλος – Σοφία Λασκαρίδου: Μια τραγική ιστορία αγάπης

Η συγγραφέας Σοφία Δημοπούλου γράφει την ιστορία της ζωγράφου Σοφίας Λασκαρίδου, που ενέπνευσε το νέο της μυθιστόρημα «Πώς υφαίνεται ο χρόνος».
Όλα ξεκίνησαν μια Δευτέρα πρωί, κάποια χρόνια πίσω, όταν προσπαθούσα να λύσω έναν γρίφο που αφορούσε την αποκατάσταση ενός παλιού, σχεδόν ετοιμόρροπου, σπιτιού. Ήταν η πρώτη φορά που ως μηχανικός καταπιανόμουν με κάτι τέτοιο και ομολογώ πως για μένα ήταν μια πρόκληση. Αναζητώντας εναγωνίως αντίστοιχες μελέτες συναδέλφων, έπεσα επάνω στη «Συγκριτική μελέτη 3 διατηρητέων κτιρίων στην Καλλιθέα Αττικής» της αξιότιμης Εύας Βαρουτά-Φλώρου, η οποία ως Αρχιτέκτων μηχανικός είχε κάνει τη μελέτη αποκατάστασης των αντίστοιχων κτιρίων. Ένα από αυτά, ήταν η νεοκλασική οικία του Λάσκαρη Λασκαρίδη, έργο του Τσίλλερ το 1887. Ήταν σαν να άστραψε ένα φως μέσα μου. Όχι γιατί βρήκα λύση στο πρόβλημά μου· τίποτα πια δεν φάνταζε αρκετό για να επαναφέρει τη σκέψη μου στο ρου των τετριμμένων που ανέμεναν. Το ετοιμόρροπο κτίσμα που με καλούσε να το γιατρέψω, ένιωθα πως…