Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Φρούριο του Χίτλερ» στη λίμνη Βοστόκ

Η λίμνη Βοστόκ ήρθε ξανά στο προσκήνιο, μαζί με τους θρύλους που την περιβάλλουν, μετά την ανακοίνωση Ρώσων επιστημόνων ότι έφτασαν στην επιφάνειά της.

«Φρούριο του Χίτλερ» στη λίμνη Βοστόκ
Η λίμνη γλυκού νερού Βοστόκ βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής. Οι ερευνητικές γεωτρήσεις των επιστημόνων ξεκίνησαν πριν από 30 χρόνια και τότε αναπτύχθηκαν και οι πρώτες θεωρίες για τα μυστικά που μπορεί να κρύβει.

Η επικρατέστερη θεωρία υποστηρίζει ότι η λίμνη φιλοξενεί στο βυθό της εξωγήινες μορφές ζωής.
Μια πιο τραβηγμένη θεωρία εμπλέκει και τους Ναζί. Σύμφωνα με αυτή, ο Γερμανός ναύαρχος Καρλ Ντόνιτς είχε δηλώσει το 1943 ότι ένα γερμανικό υποβρύχιο «δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Χίτλερ στην άλλη άκρη του κόσμου».
Το φρούριο αυτό υποτίθεται ότι βρίσκεται μέσα σε ένα σπήλαιο, το οποίο κατασκευάστηκε το 1945, λίγο πριν από την ήττα του Τρίτου Ράιχ, μέσα στους πάγους της λίμνης Βοστόκ. Μάλιστα, εκεί μεταφέρθηκαν «αρκετά κιβώτια με κειμήλια από το Τρίτο Ράιχ, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών αρχείων του Χίτλερ».
Μια άλλη εκδοχή της θεωρίας, υποστηρίζει πως το υποβρύχιο U-977 μετέφερε στο καταφύγιο κάτω από την επιφάνεια των πάγων, τα λείψανα του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου