Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Giorgio Armani Prive makeup- Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012

Metamorphosis“ αποκαλείται το θέμα της νέας Haute Couture συλλογής Armani Prive.
Μια ακαταμάχητη μετατροπή σε κάτι νέο και εκπληκτικό, με ρούχα τα οποία αποκαλύπτουν έναν αναπάντεχο αισθησιασμό. Ασυνήθιστα χρώματα όπως το κίτρινο Chartreuse, πλέξεις και διαφάνεις οι οποίες διατρέχουν ολόκληρη τη συλλογή, χρησιμοποιούνται για την επένδυση από τούλι που αναπαράγεται σε κάθε τμήμα, κάθε στοιχείο του ενδύματος.
armani haute couture 2012 Η Linda Cantello, International Make Up Artist των Giorgio Armani Cosmetics, ερμηνεύει το όραμα του κ. Αρμάνι, δίνοντας στα μοντέλα ένα φρέσκο​​, φυσικό look με μια διακριτική κομψότητα.

Πρόσωπο

Για την προετοιμασία του δέρματος, η Linda Cantello εφαρμόζει τη Regenessence High Lift cream.
Giorgio Armani_Regenessence[3R]_High Lift Multi-firming
Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί το Fluid Master Primer, το οποίο είναι μια αόρατη, διαφανής βάση που απαλύνει το δέρμα και προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
GA FLUID MASTER PRIMER
Στη συνέχεια, σε αποκλειστικότητα για το show, χρησιμοποιεί τη Maestro, το πρώτο λεπτό πυκνό χρωματικό συμπύκνωμα, δέκα φορές πιο λεπτό από φον ντε τεν, το οποίο θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο σε όλο τον κόσμο. Ένα φρέσκο, ματ, φινίρισμα πορσελάνης.

Μάτια

Armani_Prive_SS12_0062
Για τον απόηχο της συλλογής, ένα μίγμα από την ανοιχτής πράσινης σκιάς ματιών της ανοιξιάτικης παλέτας # 1 Palette_Yeux_01 Το Gloss d’Armani #100 εφαρμόζεται στα μάτια για να προσδώσει ένα λαμπερό χρωματικό πέπλο.
Atmani_Gloss_100Armani_Prive_SS12_0315
Για να ολοκληρώσει και να ενισχύσει τα μάτια, η Eyes To Kill Lash Stretching mascara προστίθεται στις πάνω βλεφαρίδες.
Armani_Prive_SS12_0037

Χείλια

Φυσικά και φρέσκα, τα χείλη αναδεικνύονται με ένα μείγμα από χρωματικούς τόνους Gloss dArmani σε αποχρώσεις του μπεζ #105 και του ανοιχτού ροζ #508, πασπαλισμένα με τη χρυσή παλέτα # 1 από την ανοιξιάτικη συλλογή για μια λεπτή αντανάκλαση του φωτός.
armani gloss G-Armani-Prive-bbt-HC-S12-002
via