Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστροφή στα Φίτζι για ένα αξέχαστο honeymoon



 
Ιδανικός προορισμός για ένα honeymoon που θα σας μείνει αξέχαστο για πάντα αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία όσο περισσότερο κοντινή γίνεται στην απόλυτη ευτυχία.





Για όσους δεν είχαν μέχρι τώρα την τύχη να ταξιδέψουν στα νησάκια του Νότιου Ειρηνικού, αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε είναι πως πρόκειται για μια εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει κάποιος έστω και για μια φορά στη ζωή του.







Αυτά τα νησιά έχουν μια μαγεία, μια ηρεμία, όμορφα χρώματα, αρώματα… μικροί παράδεισοι! Ένας τέτοιος παράδεισος είναι και το Dolphin Island στα Φίτζι που μετά από μια μεγάλη περίοδο ανακαίνισης και αποκατάστασης, κάνει δυναμικό comeback περιμένοντας τους 8 μάξιμουμ επισκέπτες του για να τους προσφέρει την απόλυτη τροπική εμπειρία.
Το Dolphin Island βρίσκεται 20 λεπτά με ταχύπλοο από την ακτή του νησιού Viti Levu (το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των νησιών Φίτζι, όπου κατοικεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού και βρίσκεται και η πρωτεύουσα Suva).





Οι σουίτες των επισκεπτών είναι κτισμένες σε παραδοσιακό στυλ από ξύλο, είναι ψηλοτάβανες με αχυρένιες στέγες και προσφέρουν ονειρεμένες ανέσεις σε ένα τροπικό περιβάλλον.
Για την απόλυτα ρομαντική και πριβέ διαμονή, υπάρχει μία σουίτα στην κορυφή του λόφου, στο κέντρο του νησιού, όπου οι επισκέπτες μπορούν είτε να περάσουν απλά τη μέρα τους είτε να διανυκτερεύσουν.
Στο Dolphin Island ο χρόνος περνάει όμορφα με βόλτες στην κατάλευκη αμμουδιά, κολύμπι στα γαλάζια νερά, καταδύσεις στους κοραλλιογενείς υφάλους, ψάρεμα, επισκέψεις σε γειτονικά νησιά και παραδοσιακά χωριά ή με full χαλάρωση με μασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος.

Το δε φαγητό είναι σκέτη απόλαυση: η καθημερινή ολόφρεσκη ψαριά έρχεται στο resort με το που βγει από τη θάλασσα και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν μόνοι τους ό,τι τους αρέσει, το οποίο στην συνέχεια θα μαγειρευτεί με ό,ποιο τρόπο θέλουν. Η κουζίνα του resort προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές Φιτζιανές σπεσιαλιτέ, κάτι που αξίζει να δοκιμάσετε. Το Dolphin Island ανήκει στα Huka Retreats που διαθέτουν άλλα δύο μοναδικά resorts, το Huka Lodge στην Νέα Ζηλανδία και το Grande Provence Estate, στη Νότιο Αφρική.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου