Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Πώς ήταν η Lady Gaga στα 19 της (όταν δούλευε ακόμα ως σερβιτόρα σε εστιατόριο)

Η Lady Gaga δεν είχε πάντα την ίδια εκκεντρική εμφάνιση που έχει σήμερα. Στα 19 της χρόνια θύμιζε μάλλον το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αλλά έτσι (συνήθως) δεν γίνεσαι σταρ και αποφάσισε να αλλάξει. Δες φωτογραφίες της.
Το 2005, στα 19 της χρόνια, η Stefani Germanotta δούλευε ως σερβιτόρα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης  για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Μαζί της εργαζόταν και μια φωτογράφος, η Malgorzata Saniewska, η οποία κάποια μέρα αποφάσισε να τη φωτογραφίσει "έτσι, για πλάκα", όπως είπε η ίδια. Πού να φανταζόταν τότε βέβαια ότι η νεαρή συνάδελφός της, Stefani, θα γινόταν μερικά χρόνια αργότερα το ποπ είδωλο Lady Gaga!
"Δουλεύαμε μαζί. Δεν βγαίναμε ιδιαίτερα συχνά έξω, είναι όμως το καλύτερο κορίτσι που έχω γνωρίσει. Είναι πολύ προσγειωμένη", είπε η Saniewska στο CNN. "Βασισμένη στην εμφάνιση και την προσωπικότητά της, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να την φωτογραφήσω".
Η φωτογράφηση αυτή ήταν στην ουσία η πρώτη που έκανε ποτέ η Lady Gaga και περιλαμβάνει περίπου 200 φωτογραφίες, οι οποίες δεν έχουν δει ποτέ πριν το φως της δημοσιότητας, με εξαίρεση 15 από αυτές, τις οποίας η Saniewska δημοσίευσε πρόσφατα. Δες μερικές.Και σήμερα...  Η διαφορά είναι περισσότερο από εμφανής.

  via