Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Η Alberta Ferreti σχεδιάζει για τα Impulse των Macy’s


Η γνωστή Ιταλίδα σχεδιάστρια, ενώνει δυνάμεις με τα Macy's δημιουργώντας μία αποκλειστική συλλογή για τη σειρά Impulse, για την οποία έχουν συνεργαστεί προηγουμένως οι  Kinder Aggugini, Matthew Williamson και Karl Lagerfeld.


Η μίνι σειρά θα περιλαμβάνει 30 κομμάτια, επηρεασμένα από την ιδιαίτερη πατρίδα της σχεδιάστριας, την ακτή Amalfi, και θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου.
"Η συλλογή που δημιούργησα είναι φρέσκια και φωτεινή, εκφράζοντας απόλυτα το καλοκαιρινό πνεύμα με αέρινα ρούχα που θυμίζουν το κλίμα της χώρας μου και ταυτόχρονα εκφράζουν το προσωπικό μου στυλ," λέει η  Ferretti.

"Μόλις πραγματοποίησε δύο πολύ επιτυχημένες επιδείξεις. Έλκει τον μέσο καταναλωτή σε διεθνές επίπεδο, καθώς και το αμερικανικό κοινό με τα απαλά της υφάσματα, τα θηλυκά σχέδια, τα chiffon, τα ντραπέ που συνδυάζουν την άνεση, ενώ δείχνουν όμορφα και κομψά." δήλωσε η Martine Reardon, Γενική διευθύντρια των Macy's στο WWD.

Μπλούζες που παραπέμπουν σε μποέμ σκηνικά, floral prints και κομμάτια από chiffon θα διανεμηθούν σε 185 καταστήματα της εταιρείας με τις τιμές να κυμαίνονται από 49 έως 119 δολάρια.. Δυστυχώς εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε παρόλα αυτά μπορούμε να τα θαυμάσουμε.
via