Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Alberta Ferreti σχεδιάζει για τα Impulse των Macy’s


Η γνωστή Ιταλίδα σχεδιάστρια, ενώνει δυνάμεις με τα Macy's δημιουργώντας μία αποκλειστική συλλογή για τη σειρά Impulse, για την οποία έχουν συνεργαστεί προηγουμένως οι  Kinder Aggugini, Matthew Williamson και Karl Lagerfeld.


Η μίνι σειρά θα περιλαμβάνει 30 κομμάτια, επηρεασμένα από την ιδιαίτερη πατρίδα της σχεδιάστριας, την ακτή Amalfi, και θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου.
"Η συλλογή που δημιούργησα είναι φρέσκια και φωτεινή, εκφράζοντας απόλυτα το καλοκαιρινό πνεύμα με αέρινα ρούχα που θυμίζουν το κλίμα της χώρας μου και ταυτόχρονα εκφράζουν το προσωπικό μου στυλ," λέει η  Ferretti.

"Μόλις πραγματοποίησε δύο πολύ επιτυχημένες επιδείξεις. Έλκει τον μέσο καταναλωτή σε διεθνές επίπεδο, καθώς και το αμερικανικό κοινό με τα απαλά της υφάσματα, τα θηλυκά σχέδια, τα chiffon, τα ντραπέ που συνδυάζουν την άνεση, ενώ δείχνουν όμορφα και κομψά." δήλωσε η Martine Reardon, Γενική διευθύντρια των Macy's στο WWD.

Μπλούζες που παραπέμπουν σε μποέμ σκηνικά, floral prints και κομμάτια από chiffon θα διανεμηθούν σε 185 καταστήματα της εταιρείας με τις τιμές να κυμαίνονται από 49 έως 119 δολάρια.. Δυστυχώς εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε παρόλα αυτά μπορούμε να τα θαυμάσουμε.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου