Υλικά
Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μια πετσέτα
και αφήνουμε 30 λεπτά να φουσκώσει η ζύμη.
Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου όσο ένα πιατάκι του τσαγιού.
Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και κλείνουμε καλα σαν μισοφέγγαρο.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
VIA
- 1 κιλό αλεύρι
- 1/2 λίτρο γάλα χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 ασπράδι αβγού
- 2 κρόκκοι αβγών
- 150 γρ βούτυρο
- φέτα τριμμένη με το χέρι
- πιπέρι
Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μια πετσέτα
και αφήνουμε 30 λεπτά να φουσκώσει η ζύμη.
Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου όσο ένα πιατάκι του τσαγιού.
Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και κλείνουμε καλα σαν μισοφέγγαρο.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
VIA