Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Ανακάλυψε πως τον απατά… και την έστειλε στο Νοσοκομείο

ΠΑΤΡΑ: Ανακάλυψε πως τον απατά… και την έστειλε στο ΝοσοκομείοΣτα Δικαστήρια ενδέχεται να φθάσει ένα πρώην ζευγάρι μια και ο νεαρός αποδείχθηκε… νταής και παρ’ ολίγο να σακατέψει την κοπέλα του.
Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες όταν η όμορφη νεαρή ήθελε να διακόψει τη σχέση της και μάλιστα προχώρησε σε δεσμό με άλλον άνδρα, κάτι που φυσικά δεν άρεσε στον οξύθυμο (με καταγωγή από την Κρήτη) πρώην φίλο της.
Όταν εκείνος έμαθε για τον «αντικαταστάτη» του την περίμενε…
με άγριες διαθέσεις! Άρχισε να την βρίζει, να πετά διάφορα αντικείμενα μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια την μετέτρεψε στην κυριολεξία… σε σάκο του μποξ! Την κλωτσούσε και την γρονθοκοπούσε σε όλα τα σημεία του σώματός της, ενώ στο τέλος (σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή Πατρινή) της χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στον τοίχο! Η κοπέλα αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από δικηγόρο και μέσω κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων, κατάφερε να εκδοθεί απόφαση σύμφωνα με την οποία ο πρώην φίλος της απαγορεύεται πλέον να την πλησιάσει! Δεν γνωρίζουμε αν θα προχωρήσει και στην εκδίκαση μήνυσης εναντίον του, ωστόσο η περιπέτειά της έχει απασχολήσει έντονα τον νεαρόκοσμο της πόλης, αφού είναι ιδιαίτερα γνωστή, αναφέρει το dete.gr.
via