Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

H ερωτική φωλίτσα του Justin Bieber και της Selena Gomez


Ο Justin Bieber μόλις ενηλικιώθηκε και είπε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό του. Ε… δεν γίνεσαι 18 κάθε μέρα, οπότε το δώρο αυτό έπρεπε να είναι εντυπωσιακό. Και ήταν.
Ο 18χρονος super star αγόρασε για τον εαυτό του και την καλή του Selena Gomez μια πολυτελέστατη έπαυλη στους λόφους τους Hollywood στην αστρονομική τιμή των 10,8 εκατ. δολαρίων!!!!

Πρόκειται για το σπίτι που νοικιάζει ο Ashton Kutcher μετά το χωρισμό του και όπως λένε διάφορα δημοσιεύματα ετοιμάζεται να μετακομίσει αμέσως μόλις φύγει ο πρώην της Demi Moore.
 Η έπαυλη του Bieber έχει θέα στο Lake Hollywood, ενώ οι χώροι του είναι τεράστιοι, ότι πρέπει για τα τρελά πάρτι που θέλει να δίνει.
Το… τσαρδάκι του Justin έχει αίθουσα προβολών, τεράστιο μπαρ, γυμναστήριο, δωμάτιο για μασάζ, ένα τεράστιο σαλόνι με γυάλινους τοίχους και φυσικά τεράστια πισίνα.
Όλο το σπίτι έχει ξύλινο πάτωμα, δίνοντας ξεχωριστή ζεστασιά στο χώρο και η αρχιτεκτονικές γραμμές ακολουθούν το ρητό less is more.

Εκεί λοιπόν Justinκαι Selena θα απολαμβάνουν τον έρωτά τους που όπως όλα δείχνουν όσο πάει ο καιρός όλο και φουντώνει!!!
via