Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Είστε σίγουροι πως έχετε δοκιμάσει όλους τους τρόπους του σεξ;

Είστε σίγουροι πως γνωρίζετε όλους τους τρόπους σεξουαλικής πράξης με τον/την αγαπημένο/η σας; Για το λόγο ότι και το ..κρεβάτι έχει τους ..τρόπους του, είναι μία καλή ευκαιρία να το εμπλουτίσετε με όσους πιο πολλούς μπορείτε.


Ξεχάστε ταμπού και προκαταλήψεις και μη φοβηθείτε να εκπληρώσετε όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Αν η σχέση σας είναι μακροχρόνια και οι ερωτικές περιπτύξεις σας, θυμίζουν μηχανικές πράξεις ρουτίνας, αφήστε τις σκέψεις του μυαλού σας να κυριεύσουν το σώμα σας. Και επειδή οι ντροπές στο κρεβάτι δεν έχουν καμία θέση, ευκαιρία να αλλάξετε ρόλους και γιατί όχι να προσποιηθείτε καινούργιους που θα σας απογειώσουν ερωτικά. Ένα ζευγάρι χειροπέδες είναι καιρός να αποκτήσουν και αυτές τη δική τους θέση στο κρεβάτι σας. Ένας διαφορετικός κάθε φορά ρόλος από εσάς και το σύντροφο σας, θα κάνει τη βαρετή μονογαμική σας σχέση να αποκτήσει το ενδιαφέρον που είχε τότε που πρωτογνωριστήκατε.

Καιρός να αφήσετε για λίγο το κρεβάτι σας και να επιδοθείτε σε αγκαλιές και τρέλες σε ένα από τα πιο καυτά ξενοδοχεία της πόλης σας. Τι πιο διεγερτικό και απολαυστικό για τις αισθήσεις σας, η σκέψη και μόνο ότι θα μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, χωρίς το άγχος να σας ακούσουν οι γείτονες;  
Η ιδέα του να …πιαστείτε στα πράσα την ώρα της σεξουαλικής πράξης, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα από τα πιο καυτά αφροδισιακά. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να γίνετε επιδειξιομανής για να το νιώσετε.  Δοκιμάστε να  βρείτε ένα εγκαταλειμμένο πάρκινγκ ή γιατί όχι και στην τελευταία σειρά μιας κινηματογραφικής αίθουσας, όπου θα καθοδηγήσετε το χέρι του συντρόφου σας στο σημείο που σας αρέσει. Στο δρόμο προς το σπίτι όλες σας οι αισθήσεις θα έχουν χτυπήσει κόκκινο και το σεξ δεν θα είναι παρά καταπληκτικό και ανεπανάληπτο.

Ξεχάστε την έννοια του απαγορευμένου σεξ για πάντα. Ανεξάρτητα του ποιος φορά τα παντελόνια στο σπίτι, δείξτε του πως αυτός θα είναι ο σκλάβος στο κρεβάτι σας και πως θα πρέπει να λέει ναι σε ότι και αν του ζητήσετε. Εσείς τι λέτε; Υπάρχει περίπτωση να πει όχι;

Σεξ στο μπάνιο. Μπορεί το μπάνιο να είναι ο πιο υποτιμημένος χώρος του σπιτιού για ερωτικές περιπτύξεις, πιστέψτε με, είναι ο πιο καυτός. Σε αυτό βοηθούν οι καθρέπτες που βοηθούν το ζευγάρι να έχει πλήρη εικόνα του τι ακριβώς κάνει αλλά και η αίσθηση του νερού όμως να ρέει στο σώμα, μπορούν να ανεβάσουν τη λίπιντο του στα ύψη.

Το σεξ πρέπει να έχει φωνή!. Φοβάστε να πείτε όλα όσα σκέφτεστε και σας ανάβουν στο κρεβάτι; Κακώς!. Προσπαθήστε την επόμενη φορά να είστε έτοιμες να ξεστομίσετε βρώμικες λέξεις και λόγια. Διεγείρουν το μυαλό και το σώμα και κάνουν πιο απολαυστική και πιο έντονη τη στιγμή της σεξουαλικής …αποκορύφωσης.
via