Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

«Δεν μετάνιωσα που μίλησα για την ομοφυλοφιλία μου»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Λοιπόν" μίλησε για την τηλεόραση, τις κριτικές που δέχεται, την οικονομική κρίση, αλλά και την ομοφυλοφιλία του.
Στην ερώτηση αν μετάνιωσε που έκανε γνωστή την ομοφυλοφιλία του, απάντησε: "Όχι βέβαια. Ο κάθε άνθρωπος είναι ανοιχτός και ελεύθερος να πει ότι θέλει. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου" είπε, ενώ εξομολογήθηκε ότι ποτέ στη ζωή του δεν ένιωσε προδοσία.

Όσο για το πώς βλέπει τα πράγματα από εδώ και πέρα; "Πάντα πατούσα γερά, με μια λογική, με ένα συναίσθημα. Δεν έχω κάνει ανοίγματα πολλά στη ζωή μου, ούτε συναισθηματικά, ούτε οικονομικά, υπερβολικά πράγματα. Έχω προχωρήσει εκεί που μου δίνεται η ευκαιρία να προχωρώ".
Ο ίδιος έχει πρωτομιλήσει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" για τις προσωπικές του προτιμήσεις και όταν βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα, εκείνος απάντησε: "Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο που να εκφράζεται. Δεν θα μου πει κανένας πώς και πότε θα πω κάτι, από την στιγμή που ρωτήθηκα. Είναι υπόθεση του καθενός για το τι θα πει. Ή δέχεσαι έναν άνθρωπο ή δεν τον δέχεσαι", ενώ συμπλήρωσε: "Είμαι μέλος της κοινωνίας, πληρώνω τους φόρους μου, εργάζομαι για την κοινωνία, έχω απαιτήσεις από την κοινωνία, έχω και δικαιώματα".

via