Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνταγή κατά της κυτταρίτιδας



Σας έχω λοιπόν μια σπιτική συνταγή για την οποία θα χρειαστείτε μόνο καφέ και ελαιόλαδο.
Υλικά:
6 γεμάτες κουταλιές καφές φίλτρου (θα φτιάξετε κανονικά τον καφέ σας και θα κρατήσετε τα υπολείμματα που έχουν μείνει στο φίλτρο).

3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο – εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε μια απλή κρέμα σώματος ή ένα απλό λάδι σώματος.
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη ή χοντρό αλάτι.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Απλώστε το στη προβληματική περιοχή με δυνατές κινήσεις μασάζ. Το αλάτι ή η ζάχαρη θα κάνουν απολέπιση και θα βοηθήσουν την καφεΐνη να εισχωρήσει στο δέρμα ενώ το λάδι ή η κρέμα θα αφήσουν το δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο. Αφού ολοκληρώσετε το μασάζ τυλίξτε την προβληματική περιοχή με μια μεμβράνη και αφήστε τη για 20 – 30 λεπτά. Τέλος, ξεπλυθείτε καλά με άφθονο νερό.
Η θεραπεία αυτή πρέπει να γίνεται καθημερινά 2 φορές την ημέρα και τουλάχιστον για 2 μήνες για να δείτε αποτελέσματα. Για συντήρηση μπορείτε να εφαρμόζετε αυτή την διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου