Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι 11 πιο sexy υποψήφιες βουλευτίνες!

Είναι νέες, όμορφες και διεκδικούν την ψήφο σας. Αν δείτε τη λίστα που ακολουθεί δεν υπάρχουν μόνο Εύα Καϊλή, Έλενα Ράπτη και Όλγα Κεφαλογιάννη που ήδη ομορφαίνουν τη Βουλή, αλλά και αρκετές άλλες πολύ σέξι υποψήφιες.

1. Εύα Καϊλή (με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης) 
 
Έχει γνωρίσει μέχρι και την αποθέωση από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε να αντιτεθεί στο δημοψήφισμα που είχε ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και να ζητήσει την απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία. H Εύα Καϊλή, άλλωστε, έχει διακριθεί και ως η πιο δημοφιλής ελληνίδα βουλευτής στον κόσμο, αλλά και ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσία στην πολιτική. 

2. Έλενα Ράπτη (με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης) 
 
Η Έλενα Ράπτη είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες του Κοινοβουλίου. Δυναμική και εντυπωσιακή τα φλας της δημοσιότητας πέφτουν συχνά πάνω της.
Ακόμα και η προσωπική της ζωή έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο αν και είναι κάτι που η ίδια προσπαθεί να αποφεύγει  όσο μπορεί, καθώς δεν της αρέσει να προβάλλει τη σχέση της και είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος.
Πέρα από όμορφη γυναίκα και βουλευτής της Ν.Δ, η Έλενα Ράπτη είναι φιλομαθής και δεν σταματάει να παίρνει πτυχία. Μετά το πτυχίο της στην Ψυχολογία και το μεταπτυχιακό της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων η βουλευτής πήρε το πτυχίο της στον Ελληνικό Πολιτισμό με τον βαθμό «λίαν καλώς»
3. Όλγα Κεφαλογιάννη (με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών)
 
Η Όλγα Κεγαλογιάννη είναι μια γυναίκα δραστήρια, η οποία ασχολείται με την πολιτική.
Αυτά είναι μερικά από αυτά που γνωρίζουμε για την βουλευτή. Ωστόσο υπάρχουν πολλά περισσότερα που δεν είναι γνωστά. Η Όλγα έχει πρότυπο τον πατέρα της Γιάννη Κεφαλογιάνη και την ηγετική αποφασιστικότητα της Μάργκαρετ Θάτσερ. Της αρέσει ο Νίκος Καζαντζάκης και έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του. Λατρεύει τις γεμιστές ντομάτες της μαμάς της και το φρέσκο ψάρι στην σχάρα. Οι αγαπημένες της διακοπές ήταν αυτές στο Καστελόριζο με τον σύζυγό της και οι αγαπημένες της παραλίες είναι αυτές του Ρεθύμνου και των Χανίων.
 4. Αγνή Σμπόνια (με το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα 
 
Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών η Αγνή Σμπόνοια διδάσκει σε Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο και ταυτόχρονα συμμετέχει εθελοντικά, σε Ειδικό Σχολείο στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες.
Από πολύ νωρίς ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα, εκπροσωπώντας τους φοιτητές στα ανώτατα όργανα της Σχολής καθώς και στη σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει έντονη δραστηριότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μέχρι σήμερα είναι η νεότερη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της.
Έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και είναι το Νεότερο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος θεωρώντας πως ανήκει στη γενιά, που θέλει και πιστεύει ότι έχει την δύναμη  να αλλάξει την Ελλάδα ξεκινώντας εδώ και τώρα!
 5. Κατερίνα Μονογιού (με τη Νέα Δημοκρατία στις Κυκλάδες) 


Η Μυκονιάτισα διαιτολόγος είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός σε εθνικές εκλογές.
Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο διαιτολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκε μέσω συζητήσεων με τους διαιτολόγους του νοσοκομείου και συνέταξε διαιτολόγια για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις.
Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στο Κολωνάκι, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις (κλινική διατροφή), παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία).
Νέα σε ηλικία και πολύ εμφανίσιμη, η Κατερίνα Μονογιού ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη των εκλογών και μετά από πολλά χρόνια… θα δούμε μια υποψηφιότητα από τη Μύκονο, νησί το οποίο είναι αρκετά πολιτικοποιημένο, αλλά σπάνια (τουλάχιστον στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) έχει δικό του υποψήφιο.
Η Κατερίνα Μονογιού, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εξελέγη ως σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μυκόνου. Η σχέση της με τη ΝΔ, ξεκίνησε μέσα από την ΟΝΝΕΔ της οποίας αποτελεί μέλος.
 6. Άννα Μαρία Γιάντση (με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στο Κιλκίς 
 
Η Αννα-Μαρία Γιάντση  κατάγεται από την Αξιούπολη. Η υποψήφια με τους “Ανεξάρτητους Ελληνες” του Π. Καμμένου όμως, δεν περιορίζεται προεκλογικά μόνο στην περιοχή της γενέτειράς της.
Κάθε μέρα σχεδόν, βρίσκεται στο Κιλκίς και έχει τις επαφές της στο φυσικό της χώρο. Στα στέκια της νεολαίας, όπου συνομιλεί με τους συνομιλήκους της.

 7. Λευκή Ρούσου Αντώναρου (με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στη Χίο )
Μια και μόνο υποψήφια έχει βάλει ο Πάνος Καμμένος στη Χίο και αυτή δεν είναι άλλη από την Λευκή Αντωνάρου Ρούσσου η οποία δεν διστάζει να ποζάρει όλο σκέρτσο και νάζι. Παρ’ όλα αυτά, η 36χρονη γυναίκα δηλώνει δυναμική και δίνει τον δικό της εκλογικό αγώνα. 
8. Ευανθία Εξαδακτύλου (με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης) 
 
To αντίπαλο δέος της Εύας Καϊλή αποτελεί η μελαχρινή Ευσταθία Εξαδαχτύλου. Η νεαρή κοπέλα με σπουδές στην Γεωπονία και με συνδικαλιστική δράση σε φοιτητικά κινήματα έχει ασχοληθεί και με κοινωνικές δράσεις, ενώ έχει κατέβει και στις δημοτικές εκλογές με τον Γιάννη Μπουτάρη όπου και εξελέγη κοινοτική σύμβουλος.

9. Αρτεμις Διαλυνά (με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης) 
 
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η Άρτεμις Διαλυνά εργάζεται στο γραφείο του πατέρα της.
Μέλοςτης ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Ιπποδρομίου, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται με το μπάσκετ, το βόλει και τη ζωγραφική.
Για πρώτη φορά πολιτεύτηκε στις βουλευτικές εκλογές του 2009. 
10. Πηνελόπη Παπαγιωτοπούλου (με τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα)


Γεννημένη στην Αθήνα κατάγεται από την Χαραυγή, ένα όμορφο ημιορεινό χωριό της Δυτικής Αχαίας.
Είναι απόφοιτη του τμήματος φιλολογίας του Πανεπιστμίου Πατρών και του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάζεται ως εκπαιδευτικός από το 2003.
Λαμβάνει μέρος σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

11. Έλλη Κοκολιού (με το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής
 
Μεγαλωμένη στη Βάρη και στη Βούλα είναι κόρη εκπαιδευτικών.
Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Βάρης και είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία και στις Ευρωπαϊκές Σπουδές.
Έχει δραστηριοποιηθεί εθελοντικά σε οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας.
Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και στη δημόσια διοίκηση σε θέματα πολιτικής επικοινωνίας, ευρωπαϊκών προγραμμάτων και περιβάλλοντος.
Κατά την τελευταία τριετία εργάστηκε στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Υποδομών, Μεταφορών, και Εθνικής Άμυνας για θέματα πολιτικής προστασίας και πολιτικών για τις τηλεπικοινωνίες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου