Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως Παρθένης- Θάνου οδήγησαν στη σύλληψη συμμορίας διαρρηκτών!

Στιγμές αγωνίας έζησαν η Κατερίνα Θάνου και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Παρθένης όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι πετάχτηκε από το κρεβάτι του, όταν στις 6 το πρωί ξεκίνησε να χτυπά ο συναγερμός της αποθήκης τους.

Όπως όλα δείχνουν τελικά το ζευγάρι βοήθησε στην σύλληψη συμμορίας διαρρηκτών που είχε ρημάξει τα νότια προάστια.


Οπως δήλωσε στο Newsit η κυρια Θέκλα Βενιέρη που μένει στην πολυκατοικία και οι ληστές μπήκαν και στη δική της αποθήκη "οι διαρρήκτες μπήκαν στο κτίριο από την κεντρική είσοδο στις 6.00 τα ξημερώματα και κατευθύνθηκαν στο υπόγειο με σκοπό να λεηλατήσουν τις αποθήκες. Ομως ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε συνδέσει τον συναγερμό του σπιτιού και με την αποθήκη και ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και τους έπιασε".



Eίναι ενδεικτικό το σημείωμα που άφησε στην εξώπορτα της πολυκατοικίας η ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου καθώς και οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας προέκυψε ότι οι 3 Γεωργιανοί, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις αποθηκών πολυκατοικιών, από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, ακόμη και...ποτά.
VIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου