Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ερωτική σκηνή ανάμεσα στις Natalie Portman και Mila Κυnis ψηφίστηκε ως η πιο σέξι των τελευταίων ετών

Τις είδαμε να... αρμπαλιάζονται στο "Μαύρος Κύκνος" σχεδόν δύο χρόνια πριν. Σήμερα, οι χρήστες του Pornhub τις βγάζουν νούμερο ένα.
Η Natalie Portman πήρε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου στο "Μαύρος Κύκνος" ("Black Swan") και η ταινία ήταν προτεινόμενη για άλλα τέσσερα χρυσά αγαλματίδια το 2011. Οι κριτικοί είχαν ενθουσιαστεί με την ερμηνεία της Natalie αλλά, όπως φαίνεται σήμερα, το κοινό ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο με την ερωτική σκηνή που εκείνη και η Mila Kunis είχαν μοιραστεί.

Η ψηφοφορία για την πιο σέξι ερωτική σκηνή σε "κανονική", mainstream ταινία έλαβε χώρα στo Pornhub, ένα από τα μεγαλύτερα πορνογραφικά site παγκοσμίως. Οι χρήστες ανέδειξαν τις δύο κυρίες νούμερο ένα πανηγυρικά.
Ακολούθησαν οι ερωτικές στιγμές των Halle Berry και Billy Bob Thornton στο "Monster's Ball", τρίτοι οι Antonio Banderas και Angelina Jolie για το "Original Sin", τέταρτες η Denise Richards και η Neve Campbell για το "Wild Things" και πέμπτοι ο Banderas (πάλι) και η Salma Hayek στο "Desperado."
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου