Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Ρωμαικά Λουτρά Του Bath

Pinned Image
 vintagerosegarden.tumblr.com
Τα Ρωμαικά Λουτρά της πόλης Bath, στην Αγγλία είναι από τα πιο ενδιαφέροντα ιστορικά σημεία της χώρας. Ένας χώρος μαγευτικός που σε ταξιδεύει μακριά στον χρόνο.

Pinned Image
pinterest

Ένα ρωμαικό κτίσμα πολύ καλά διατηρημένο που προοριζόταν για δημόσια λουτρά. Είναι από τις μεγαλύτερες τουριστικές ατραξιόν της χώρας και δέχεται περισσότερους από ένα εκατομμύριο τουρίστες κάθε χρόνο.  
Pinned Image
 123rf.com

Τα Ρωμαικά Λουτρά βρίσκονται χαμηλότερα από το επίπεδο του σύγχρονου δρόμου. Υπάρχουν 4 κτίρια μεταγενέστερα του 19ου αιώνα που βρίσκονται πάνω από το επίπεδο του δρόμου. Αυτά είναι τα Sacred Spring, Roman Temple, Roman Bath House και το Μουσείο που φιλοξενεί ευρήματα από τα Ρωμαικά Λουτρά. 
Pinned Image
 lfp-blog.com
Pinned Image
pinterest
Pinned Image
pinterest
Pinned Image
pinterest

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου