Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χοιρινό με μανιτάρια

photo














ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινή σπάλα
500γρ. κρέμα γάλακτος
250γρ. μανιτάρια
300γρ. πράσινες πιπεριές
150 γρ. κόκκινες πιπεριές
100γρ ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το χοιρινό κρέας, το κόβουμε σε κομματάκια και το βάζουμε σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε. Ψήνουμε το φαγητό στους 250 βαθμούς. Αφαιρούμε τα περισσότερα από τα υγρά που έχουν βγάλει το κρέας και τα λαχανικά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ξαναφουρνίζουμε για άλλα 20 λεπτά περίπου.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου