Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Είναι αλήθεια πως η ειλικρίνεια αποτελεί το κλειδί για κάθε υγιή και πετυχημένη σχέση. Αυτό που δε μας διευκρίνισε ποτέ κανείς είναι πόση αλήθεια και ειλικρίνεια πρέπει να υπάρχει στη σχέση. Κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποια μυστικά που καλό θα ήταν να τα κρατήσεις για τον εαυτούλη σου και μόνο. Ιδού τα 6 σημαντικότερα μυστικά που πρέπει να του κρατήσεις....

1. Να σου λείπουν οι λεπτομέρειες για παλιούς έρωτες:
Φυσικά εκείνος γνωρίζει πολύ καλά πως πριν τον γνωρίσεις δεν ήσουν κλεισμένη στο σπίτι μαθαίνοντας πως να πλέκεις και να ζυμώνεις (αν έκανες μόνο αυτά είσαι ιδανική υποψήφια στο ''Μια νύφη για το γιο μου''). Αυτό από την άλλη μεριά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενημερώσεις το προσφάτως αποκτημένο αγόρι σου για τις ερωτικές σου περιπέτειες σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να φτιάχνει εικόνες πάθους και έρωτα με πρωταγωνίστρια εσένα και τους τουρίστες στο Φαληράκι της Ρόδου. Εκείνος ως οφείλει θα σου κάνει κάποια στιγμή και τη δύσκολη ερώτηση: ''Με πόσους άντρες έχεις ξαπλώσει''; Φυσικά το ν' απαντήσεις με ψευδή στοιχεία θα κάνει τη θέση σου δυσκολότερη, γι' αυτό μπορείς να στρίψεις απαντώντας πως από τη στιγμή που τον γνώρισες είναι ο μόνος άντρας που θέλεις να έχεις στο κρεβάτι μαζί σου.
Προσοχή: αν ρωτήσει απλά για τις προηγούμενες σχέσεις που είχες χωρίς να επικεντρωθεί στο σεξουαλικό, μην αρχίσεις να μετράς από τα χαζά φλερτάκια του δημοτικού. Επικεντρώσου σε δεσμούς που κράτησαν από 6 μήνες και πάνω.
2. Πώς ξοδεύεις τα ευρώ το ξέρεις μόνο εσύ:
Όσον αφορά το πώς ξοδεύεις το μισθό σου, εκείνος δεν χρειάζεται να γνωρίζει περισσότερα από τα απαραίτητα. Αν πρέπει να σε δει με σακούλες στα χέρια, ας είναι αυτές του σούπερ μάρκετ. Δυστυχώς, τ' αγόρια στρεσάρονται υπερβολικά όταν μας βλέπουν να κάνουμε άσκοπες αγορές σε ρούχα, καλλυντικά και παπούτσια. Βαθιά μέσα του σκέφτεται πως θα είναι πολύ δύσκολο να κάνει χωριό με μια τόσο πολυέξοδη γυναίκα.
Προσοχή: την επόμενη φορά που θα σου κάνει κομπλιμέντο για ένα καινούργιο ρούχο που φοράς, μην προδοθείς και αποκαλύψεις την τιμή του. Αν ρωτήσει, απάντησέ του πως ήταν πολύ πιο φτηνό από το τελευταίο παιχνίδι που αγόρασε για το PSP του.
3. Η φαμίλια του στο απυρόβλητο:
Αν θέλεις η σχέση με το αγόρι σου να έχει κάποιο μέλλον, άσε κατά μέρους τα πικρόχολα σχόλια για την οικογένειά του. Κάθε κακεντρεχής χαρακτηρισμός για τους δικούς του, θα βάλει βόμβα στα θεμέλια του δεσμού σας. Ακόμα κι αν ημαμά του είναι η Κρουέλα Ντε Βιλ προσωποποιημένη, εσύ πρέπει να μάθεις να σφυρίζεις αδιάφορα.
Προσοχή: από τη στιγμή που θα ξεστομίσεις κάτι αρνητικό για την οικογένειά του, θα τον κάνεις να σκεφτεί τι θα διάλεγε στο δίλημμα ανάμεσα σ' εσένα ή σ' εκείνους. Αν πραγματικά δεν μπορείς να μείνεις μαζί τους ούτε δευτερόλεπτο, απόφυγε τις πολλές συναντήσεις.
4. Τα αθώα φλερτάκια που σου τυχαίνουν:
Μπορεί να μην έχεις μάτια γι' άλλο άντρα, αλλά στο δρόμο όλο και κάποιο φλερτάκι θα σου τύχει. Από τον αστυνόμο που θα σε σταματήσει για έλεγχο, τον περιπτερά μέχρι και το γκαρσόνι στην καφετέρια ή το μπάρμαν του κλαμπ. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να πεις στον αγαπημένο σου χαρτί και καλαμάρι τι έγινε, αλλά τα νέα δεν θα τον χαροποιήσουν.
Προσοχή: Εσύ το μόνο που θέλεις είναι να ζηλέψει λιγάκι αλλά εκείνος θα σκεφτεί πως κουνάς κι εσύ την ουρίτσα σου κι εκεί θα ξεκινήσουν οι ανασφάλειες και οι καυγάδες χωρίς λόγο.
5. Τι νομίζεις για τα δώρα που σου κάνει:
Πολλές από εμάς κάνουμε αιώνες για να δούμε έστω και ένα τριαντάφυλλο από τον αγαπημένο μας. Αν εσύ λαμβάνεις έστω και κάποιο μικρό ή κακόγουστο δωράκι από τον καλό σου, θα πρέπει να λες κι ευχαριστώ που σου έτυχε τέτοιο κελεπούρι. Άλλωστε, η χειρονομία μετράει και μόνο το γεγονός ότι μπήκε σε ένα μαγαζί με γυναικεία πράγματα για να σ' ευχαριστήσει, αποτελεί άθλο για εκείνον!
Προσοχή: μην μπεις στον πειρασμό ν' αλλάξεις το δώρο που σου πήρε ακόμα κι αν έχει κάρτα αλλαγής. Κάποια άσχετη στιγμή θα σου ζητήσει να το δει και η απογοήτευσή του θα είναι διπλά εφόσον μάθει ότι το αντικατάστησες.
6. Οι κωδικοί και τα μάτια σου:
Πολλά πράγματα σε ένα ζευγάρι είναι κοινά: τα συναισθήματα, τα σεντόνια ακόμα και η οδοντόκρεμα. Τα υπόλοιπα, βλέπε κωδικοί τηλεφώνου, e-mail, Facebook και Τwitter θα πρέπει να τα κρατάς για εσένα και μόνο. Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι να του κρύψεις απλά κάποια καλό είναι να τα κρατάς για εσένα όπως κι εκείνος για τον εαυτό του.
Προσοχή: μην κάνεις αυτόματη είσοδο στο μέιλ ή Facebook γιατί σε περίπτωση που κάποιος μπει τυχαία στον υπολογιστή σου, θα έχει πλήρη πρόσβαση στους λογαριασμούς σου.
πηγή:womenonly.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου