Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνό σου ; Μην αγχώνεσαι

Διότι, απλώς, δεν θα βρίσκεται κανείς εκεί δίπλα να μουρμουράει «μα τι ώρα είναι αυτή».
Ούτε και να αναρωτιέται μεγαλόφωνα τι στο καλό λέτε τόσες ώρες με την κολλητή σας, γιατί δεν πάτε να τη συναντήσετε από κοντά, τι άλλο έχετε να πείτε αφού συναντηθήκατε πριν από λίγο και ούτω καθεξής.

Το τηλέφωνο μπορεί να κουδουνίζει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας χωρίς να τρέμετε από τρόμο μην τυχόν και ενοχλήσει αυτόν τον άνθρωπο που παίρνει τον υπνάκο του δουλεύει ξεκουράζεται δίπλα σας. Και με όση συχνότητα επιθυμεί, επίσης, χωρίς καμία τύψη για τις επανειλημμένες διακοπές της ταινίας σειράς που παρακολουθείτε μαζί ή -ακόμα χειρότερα- της σεξουαλικής πράξης στην οποία έχετε επιδοθεί και μπαίνει άδοξα σε ατέρμονο pause εξαιτίας ενός κουδουνίσματος.

Μπορεί αυτή τη στιγμή που το συζητάμε να μην σας φαίνεται λόγος αρκετός να εκτιμήσετε την σόλο ερωτική σας περίοδο και να αδημονείτε για τη στιγμή που το τηλεφωνάκι σας θα κουδουνίζει και στην οθόνη του θα εμφανίζεται το όνομα του μέλλοντα αγαπητικού σας αλλά όταν θα βρεθείτε υπόλογη της προαναφερθείσας μουρμούρας και θα θυμηθείτε τα λόγια μας, θα το εκτιμήσετε. Αλλά τότε θα είναι αργά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου